FNZ BTC LJ
V zraku · shopping

V BTC Cityju Ljubljana bo tradicionalni Festival nakupov in zabave, ki ga vsakič obišče okoli 170.000 obiskovalcev, potekal v soboto, 21. in v nedeljo, 22. maja. Ljubitelji nakupovanja bodo lahko uživali v posebnih popustih in ugodnostih, ki jih v času festivala pripravijo trgovci.

V mesecu maju družba BTC posebej razvaja svoje obiskovalce. Festival nakupov in zabave bo potekal vzporedno v treh nakupovalnih središčih: v BTC Cityju v Ljubljani (21.–22. 5. 2016), Novem mestu (20.–21. 5. 2016) in Murski Soboti (21. 5.2016). Obiskovalce pričakujejo številni popusti, ugodnosti in akcijska ponudba z zabavnim spremljevalnim programom za vse generacije. Obiskovalci BTC Cityja Ljubljana in Murska Sobota lahko sodelujejo tudi v nagradnih igrah s privlačnimi nagradami.

V soboto se bo Trg mladih v BTC Ljubljana spremenil v športno-plesno prizorišče. Urban Roof bo vodil otroško delavnico s skate-i in skiroji. Kajakaška zveza Slovenije bo poskrbela za supanje in kajakiranje. Plesni navdušenci pa bodo lahko navijali na breakdance plesnem spopadu. Na glavnem prizorišču bo skozi ves dan pester program vključeval kolo sreče, otroške delavnice, nastop plesne šole Libero in hip hop plesni nastop Urban Roof. Za ljubitelje čarovnije bo prava stvar magic točka, za športno razpoložene pa skate točka Urban Roof in nastop v ritmični gimnastiki. Seveda ne bo manjkala tudi moda; modno revijo Bernie Models bo začinil glasbeni nastop skupine D Base. Vrhunec dneva bo predstava Tina Vodopivca z naslovom Bitka mladih upov. Zadnja večerna točka na odru pa bo razglasitev zmagovalcev Breakdance plesnega spopada.

V soboto in nedeljo bo na prenovljenem južnem delu Tržnice BTC City, ki je zasnovan po konceptu ulične prehrane (street food), prava atrakcija Balkanska džezva, v kateri bodo ves dan kuhali brezplačno kavo iz največje džezve na svetu. Obiskovalci bodo lahko ob dobri hrani uživali v glasbeni podlagi s strani DJ-ja Kleen live, ki ga bodo v soboto popestrili tudi vmesni glasbeni nastopi. V Milleniumu bodo oba dneva obiskovalci lahko uživali v tenisu.

Podrobnosti o pestrem dogajanju na Festivalu nakupov in zabave v vseh treh BTC Cityjih po Sloveniji so na voljo na spletni strani: www.btc-city.com/fnz.

Tosca Blu SS16 kampanja_image 3 Tosca Blu – kolekcija pomlad/poletje 2016 SUPERDRY Superdry in Elisabetta Franchi v XYZ Premium Fashion Store _DSC2532 Utrip: Shopping & party Nahrbtniki za prenosnike Sodobni, modni in praktični nahrbtniki za prenosnike