105522414-1540254633725focals_interface-01a.1910x1000
V zraku · tehnologija · gadgeti

Na kaj pomislite, ko preberete besedno zvezo pametna očala? Po vsej verjetnosti vas prešine misel na futuristično tehnologijo. Pri Northu se z vami ne strinjajo, saj je njihov revolucionarni izdelek videti povsem običajno.

Podjetje North je s svojim najnovejšim izdelkom postavilo smernice za izdelovanje pametnih očal. Očala Focals, ki so namenjeni vsakdanji rabi, vas bodo očarala s preprostim videzom.

Nova pametna očala uporabniku omogočajo, da prebira sporočila, uporablja navigacijo, preverja vremensko napoved in prek aplikacije Uber zaprosi za prevoz. Naprava prav tako podpira Amazonovo digitalno asistentko Alexo, s katero je mogoče komunicirati po zaslugi vgrajenega mikrofona.

Očala vas bodo prepričala s prefinjenim videzom, praktičnostjo in sodobno tehnologijo. Na voljo so v dveh različicah (klasični in okrogli) ter treh barvah (črni, želvasti in sivi). North ponuja tako leče z dioptrijo kot tudi brez nje.

Za edinstvena pametna očala, ki so oblikovana po merah kupca, bo treba odšteti 999 dolarjev (880 evrov). Če si jih zares želite preizkusiti, se boste morali dogovoriti za sestanek v eni izmed Northovih poslovalnic, ki sta v Torontu in Brooklynu.

Galerija – Pametna očala Focals

FocalsOdpri galerijo

Magic UX: genialen vmesnik, ki bo olajšal uporabo pametnih telefonov Magic UX: genialen vmesnik, ki bo olajšal uporabo pametnih telefonov hp-spectre-x360-15-13-2018-press Novi HP Spectre x360: HP obljublja 22 ur avtonomije krenula-kickstarter-kampanja-za-makerphone-hrvatski-uradi-sam-mobitel_ffuDQS MAKERphone: telefon, ki ga sestavite sami internet-wood-1 Mui: interaktivna lesena letev za upravljanje pametnega doma · ·