fructal bio PicMonkey Collage
Utrip mesta · šport

V Fructalu so v marcu na trg poslali dva nova izdelka pod blagovno znamko Fructal Natura, ki je pred kratkim prejela nagrado »Izbran produkt leta 2017«.

Nova izdelka v priročnem 250-ml pakiranju sta namenjena predvsem poklicnim in rekreativnim športnikom ter vsem tistim, ki skrbijo za zdrav slog življenja. Poleg pozitivnih učinkov sestavin nova okusa vsebujeta samo naravno prisotne sladkorje iz sadja in zelenjave.

Rdeča pesa je znana po številnih pozitivnih učinkih, zaradi svojih prednosti pa je zelo priljubljena in dobro poznana tudi med športniki. Na pobudo športnih klubov v regiji so v Fructalu razvili 100-odstotni sok rdeče pese v priročnem pakiranju 250 ml, ki deluje kot enkratni napitek pred ali po vadbi. Športniki imajo Fructalovo rdečo peso radi zaradi prijetnega in polnega okusa, vitamin C pa prispeva k sproščanju energije pri presnovi.

Poleg rdeče pese so pod blagovno znamko Fructal Natura lansirali tudi napitek iz rdečega grozdja, jabolk, kokosove vode, borovnic in aronije, ki so ga obogatili z magnezijem. Magnezij namreč prispeva k delovanju mišic, k sproščanju energije pri presnovi in k ravnotežju elektrolitov, zato je med športniki še posebej priljubljen. Izdelek je brez dodanih sladkorjev, vsebuje samo naravno prisotne sladkorje, kar daje kombinaciji izbranega rdečega sadja in kokosove vode edinstven okus. Tudi ta okus je dosegljiv v priročnem porcijskem pakiranju, primernem tako za v žep kot tudi športno torbo.


foto_Rok Mlinar Photography Kako do dobrega počutja? Bodi aktivna! Smuči Blossom x Pirelli Blossom x Pirelli – smuči za izbrance, ki prinašajo manj tresljajev Trenirka Betabrand Sitting-Pocket Sitting-Pocket – trenirka z žepi, iz katerih nič ne pade Največji zaslužkarji med nogometaši 2016/17 Top 5: največji zaslužkarji med nogometaši v sezoni 2016/17 · · ·