Superior Pomorandza 1000x600px
Utrip mesta · kulinarika

Fructal letošnjo pomlad predstavlja novost v kategoriji 100% sokov. Najboljše iz sadja so tokrat ujeli v priročno PET pakiranje 0,75 litra, ki je namenjeno tistim, ki ljubijo življenje, se odločajo za naravne in kakovostne proizvode, ki jim s svojim odličnim okusom nudijo užitek v vseh situacijah. Zaradi praktične embalaže se jih bodo razveselili tudi tisti, katerim dnevne obveznosti do kotička zapolnijo dan.

Asortiman izdelkov trenutno obsega dva izdelka, 100% Mild pomarančni sok in 100% iztisnjen motni jabolčni sok. Okusu pomaranča so dodali vitamin E in nekoliko zmanjšali kislost, da lahko sok uživajo tudi vsi tisti, ki jim proizvodi z višnjo kislino ne odgovarjajo. V kratkem se bo naboru sveže lansiranih Fructalovih sokov v PET pakiranju pridružil še okus 100% Breskev – Jabolko, katerega odlikuje edinstven okus in prijetna svežina.

Vsi trije proizvodi so pakirani v inovativno plastenko, ki s svojo modro barvo in posebno strukturo preprečuje vstop kisika v plastenko in s tem odlično ščiti okus proizvoda. Poleg tega PET plastenke v Fructalu reciklirajo in iz nje izdelajo regranulat PET (RPET), ki se kot surovina ponovno uporabi pri proizvodnji plastične embalaže ter tako znatno zmanjšujejo obremenitve za okolje.

Največja čokolada na svetu Največja čokolada na svetu danes v Radovljici! Zlat sladoled Bi pokusili sladoled, zavit v zlato? Trik z grabljicami za lase vam bo močno olajšal rezanje čebule. Kako najpreprosteje narezati čebulo? Solatne torte Slastne torte, ki so v resnici solate ·