Giambattista Valli x H&M 2019 lahko kupite že jutri!
Utrip mesta · moda

S kom bo H&M sodeloval v letu 2019? Tokrat so si izbrali modnega oblikovalca Giambattista Vallija. Modno sodelovanje 2019 Giambattista Valli x H&M pričakujemo novembra letos.
H&M je letošnje modne sodelovanje sklenil z Giambattistiom Vallijem, pariškim mojstrom lepote in prefinjenosti. Novico so razkrili na gala večerji v Cannesu, kjer so se po rdeči preprogi sprehodili Giamabattista Valli, kreativna svetovalka H&M-a Ann-Sofie Johansson, Kendall Jenner, Chris Lee, Chiara Ferragni, H.E.R., Bianda Brandolini d’Adda in Ross Lynch.

Zvezdniki so bili oblečeni v glamurozne #musthave kose iz edinstvene omejene kolekcije Giambattista Valli x H&M. Letošnja novost je tudi to, da boste lahko prve kose (tiste z rdeče preproge) v izbranih trgovinah in na spletu kupili že jutri, 25. maja, glavno kolekcijo pa pričakujemo 7. novembra.

Hudo! Zdaj bomo nosili torbice z vgrajenim zaslonom Hudo! Zdaj bomo nosili torbice z vgrajenim zaslonom https___hypebeast.com_image_2019_05_adidas-by-raf-simons-rs-ozweego-release-info-1 adidas by Raf Simons: kromirane adidaske Ozweego so najbolj kul superge tega leta Ipanema with Starck: minimalistični sandali, ki jih lahko recikliraš Ipanema with STARCK: minimalistični sandali, ki jih lahko recikliraš Vans x Harry Potter Vans x Harry Potter: čarovniško navdahnjena kolekcija ·