Halloween božična drevesca
V zraku · buzz buzz

Da, prav ste prebrali, ljudje zdaj božična drevesa postavljajo že za noč čarovnic. Seveda jih ne okrašujejo z božičnimi okraski, pač pa okrasjem na temo Halloweena. Ga boste postavili tudi vi?

Komaj čakate, da boste lahko postavili božično drevo? Potem boste veseli novice, da vam ni treba čakati na drugo polovico decembra, saj se je postavljanje božičnih dreves prestavilo na Halloween oz. noč čarovnic. Vse več ljudi namreč postavlja božična drevesa za noč čarovnic in jih temi primerno okrašuje namesto z girlandami in kroglicami, z bučami, lobanjami in klobuki čarovnic.

PREBERITE ŠE: Najboljše grozljivke vseh časov, ki niso hollywoodske produkcije

Trgovci si že manejo roke. Kot je videti, bomo v prihodnje božična drevesa okraševali že novembra. Se boste pridružili trendu?

Galerija – Božična drevesa za noč čarovnic:

Božična drevesa za noč čarovnicOdpri galerijo

Naoljene noge Optična prevara: Ta fotografija naoljenih nog je razdvojila splet Tea - afganistanski hrt Tea – je ta afganistanski hrt najlepši pes na svetu? Ulico Toronta so preplavile knjige. Literature vs. Traffic: 10 tisoč knjig zavzelo ulico Khoudia Diop Khoudia Diop: senzacija Instagrama z vranje črno poltjo, ki spreminja lepotne ideale · · ·