Harley-Davidson
Utrip mesta · mobilno

Harley-Davidson, ameriški proizvajalec motornih koles, ima v 10-letnem planu namen izdelati 100 električnih motorjev. Z izjemno dobro sprejetim prototipom Livewire so sicer v podjetju že pred nekaj leti nakazali, o čem bodo v prihodnje razmišljali. No, zdaj so že tako daleč, da naj bi kmalu začeli s proizvodnjo. Žal pa ne razkrivajo, kdaj in kaj natančno.

V podjetju pravijo, da je ena od trenutnih glavnih nalog razviti zvok, ki ga bo električni motor proizvajal, saj je to za motoriste izjemnega pomena. Bo zagrmel kot zdajšnji motorji?

Sicer pa so pri Harley-Davidsonu še vedno precej skopi z napovedmi in informacijami, tako da nam ne preostane drugega, kot potrpežljivo počakati. No, morda še tole, nedvomno pa se ne bodo lotili razvoja samovozečih motornih koles, kot so morda nekateri pričakovali.

Galerija slik: Harley-Davidson

Harley-DavidsonOdpri galerijo
Europarkova sanjska poroka Europark bo poskrbel za sanjsko poroko Ledena gora med otokom Paulet in Južnimi Shetlandskimi otoki v Weddllovem morju. Antarktični polotok. / Antarctic Peninsula. 2005. ©Sebastião Salgado. Amazonas Images. Fotografska razstava: Sebastião Salgado – Geneza Od 10. do 21. maja bo Cerkno že enaindvajsetič zapovrstjo odeto v zvoke in ritme jazza. Jazz Cerkno 2016 Majske igre 2016 Majske igre 2016 ·