Holoportacija
V zraku · tehnologija

Prihodnost je tu! Microsoft oz. njegova raziskovalna ekipa I3D je predstavila tehnologijo, ki v kombinaciji z očali za navidezno resničnost HoloLens izvaja holoportacijo, to je 3D digitalno teleportacijo. Omogoča namreč 3D zajem ljudi, rekonstrukcijo in pošiljanje podobe kamorkoli na svetu v resničnem času.

Dokler ne bo možna teleportacija, se bomo lahko tolažili s holoportacijo, digitalno teleportacijo, ki po zaslugi Mirosoftove ekipe I3D (Interactive 3D Technologies) in očal za navidezno resničnost HoloLens že postaja realnost.

PREBERITE ŠE: Emotion Recognition: Microsoft prepozna tvoja čustva

Posnetek, ki so ga nedavno objavili na spletu, prikazuje dve osebi na različnih lokacijah, ki se s pomočjo očal HoloLens teleportirata v isto sobo in imata občutek, kot da sta v prostoru oba prisotna v fizični obliki.

Več zaslonov Posledice strmenja v različne zaslone hkrati Retro Apple iMac Retro Apple iMac: iMac kot legendarni Apple IIe Puščate prižgan računalnik na postelji? 6 navad, s katerimi škodite svojemu računalniku 25649010742_3736329ba8_b Waffle: novo družabno omrežje, ki ga je razvil Samsung ·