HTC One M8_Gunmetal_Silver_Gold
V zraku · tehnologija

Vrhunska izdelava in zmogljivost brez primere sta tisto, zaradi česar je novi HTC One (M8) edini telefon za ljudi, ki jim stil veliko pomeni.

HTC je včeraj predstavil naslednjo generacijo vrhunskega telefona s prefinjenim in vrhunskim dizajnom ter napredno zmogljivostjo. Novi HTC One (M8) je narejen iz enega samega kosa aluminija in ga lahko dobimo v barvi topovskega brona, ledeno srebrni in jantarno zlati barvi.

HTC One (M8) se ponaša s 5-inčnim ekranom z visoko ločljivostjo in kovinskim ohišjem s krtačeno zadnjo stranjo. Zaobljeni robovi in gladke okrogle linije omogočajo mehak in naraven prijem, ki zagotavlja, da se telefon lepo prilega roki.

Novi HTC One (M8) nudi napredne tehnologije in programsko opremo, ki omogoča lažjo in bolj intuitivno uporabo. Motion Launch uporablja celo vrsto senzorjev, ki se avtomatsko odzovejo, ko zagrabite telefon in vam omogočajo, da s preprostim sunkom ali dvojnim lahnim udarcem aktivirate zaslon oziroma ga odklenete ter začnete z uporabo običajnih funkcij. Ko telefon zazvoni, ga je potrebno samo prisloniti k ušesu, ne da bi se bilo potrebno dotikati zaslona.

Oglejte si novi HTC One (M8) tudi v galeriji.

Odpri galerijo

Lepota zunanjosti se odraža tudi v programski izkušnji HTC-jevega Sense 6, saj so z uporabo različnih barv jasno prikazane različne kategorije aplikacij, s pomočjo katerih lahko brez težav prehajate od dela k zabavi. S pomočjo HTC BlinkFeed lahko izbirate med mnogimi viri informacij in socialnimi viri.

Po zaslugi nove Duo Camere boste lahko z lahkoto izdelovali naravnost osupljive fotografije. Kamera ima UltraPixel senzor, s pomočjo katerega lahko zajamete fotografije v katerikoli luči, za za snemanje portretov pa je uporaben UFocus, ki selektivno zamegli različne dele slike. Dimension Plus je še ena izmed funkcij, zaradi katerih imajo vaše fotografije skoraj 3D videz. Svojim posnetkom pa lahko dodatke pridih različnih letnih časov z dodajanjem animacij Seasons oziroma s funkcijo Copy & Paste združite vaše prijatelje in najbližje na isti fotografiji. S pomočjo inteligentne dvobarvne bliskavice bodo tudi fotografije, posnete v zahtevnejših okoliščinah, dobro osvetljene, ton kože pa bo naraven. Z uporabo sprednje kamere s 5MP pa boste vedno lahko naredili popoln “selfie“.

Za tiste, ki želite poslušati glasbo, gledati filme in igrati igrice s kristalno čistim in visoko ločjivostnim zvokom, je HTC povečal BoomSound, ki odslej ponuja dva sprednja zvočnika in napredno tehnologijo zvoka, zaradi katerih je novi telefon za 25 odstotkov glasnejši od HTC One (M7).

driving_8bit_2048px_sRgb_webFile Elektrarna, ki lebdi v zraku lighthouse 10 Multiuporabna svetilka Lighthouse za vsakega popotnika NT 1 Analogue NT – Konzola za nostalgike Samsung_Camera_NX_Mini-25 (2) Samsungov novi fotoaparat NX Mini za ljubitelje selfie-jev · · ·