Ikeina praznična kolekcija
Utrip mesta · dom

Nikoli ni prezgodaj za načrtovanje stvari, ki jih obožujemo. Čeprav smo se ravno dobro poslovili od poletja, lahko že ta trenutek začnemo načrtovati božične praznike in izbirati okrasje za božično drevesce, praznično mizo in novoletno zabavo. Ikeina praznična kolekcija 2015 je namreč že tu!

Ker so priprave na praznike prav tako sladke kot prazniki sami, lahko začnemo letošnje božične okraske izbirati že ta trenutek. Pri Ikei so namreč razkrili težko pričakovano praznično kolekcijo 2015, ki bo naš dom že čez mesec ali dva spremenila v pravo zimsko pravljico. Svečke z odtisi pletenin, tople odeje z nordijskimi motivi, mehki copati, ki se lahko uporabijo kot odlične božične nogavice, pastelni, geometrijski in kovinski okraski, mini smrečice v matiranih črnih lončkih z izrezi v obliki čipke, romantične lučke na vrvi, ki jih lahko obesimo pod strop, in preostali Ikeini dodatki za dom v nas vzbudijo izredno topel občutek ter nas pahnejo v dnevno sanjarjenje o cimetovih piškotih, slastni vroči čokoladi in počivanju pred gorečim kaminom … Celotno Ikeino praznično kolekcijo 2015 si oglejte tukaj.

PREBERITE ŠE: Minimalistični dodatki za dom za sodobno prenovo stanovanja

Ikeina praznična kolekcijaOdpri galerijo
Moon Glass Moon Glass – skodelica, ki omogoča opazovanje luninih men med pitjem Pisarniške hišice "Treehouse 2" Pisarniške hiške Treehouse 2 za miren umik na delovnem mestu Sodobno modularno kopalniško pohištvo Esperanto Esperanto – sodobno modularno kopalniško pohištvo Stenska svetilka na dotik Slap it Slap it: svetilka na dotik v obliki zadnjice, ki se prižge, ko jo plosknete po zadnji plati · ·