Invictus 280SX
Utrip mesta · mobilno

Invictus 280SX je idealna jahta za tiste, ki bi radi združili vodne športne in popolno relaksacijo v en sam ličen paket. Invictus je oblikovan in izdelan z namenom, da lastnikom pričara italijanski stil in eleganco.

Invictus 280SX meri v dolžino 8,70 metra in omogoča udobno, elegantno plovbo, medtem ko vam po želji pričara tudi tiste, bolj športne občutke. Športnost omogoča motor s 350 konjskimi močmi, ki požene jahto vse do 38 vozlov, najučinkoviteje pa se vozi pri 21 vozlih. Na krov vstopimo skozi zadnji del, s katerim jahta omogoča dostop do morja, kar pride prav predvsem kopalcem. Tudi sicer je Invictus usmerjen k temu, da imajo potniki čim večji stik z morskim okoljem.

Invictus ponuja dovolj prostora za 5 do 6 ljudi, ki jih v udobnem ambientu od morja loči le vetrobransko steklo, postavljeno pred krmilo jahte. Osrednji prostor ima na voljo sedežno garnituro v obliki črke L, še ena v obliki polkroga pa prekriva premec. Postavitev si lahko izbirajo lastniki sami in prilagodijo notranjost jahte po lastnih željah, saj imajo na voljo veliko barv, materialov in razno raznih dodatkov. Morje, sonce in valovi že nestrpno vabijo, da se z Invictusom podamo avanturi naproti.

Galerija slik: Invictus 280SX

Invictus 280SXOdpri galerijo
Harley-Davidson Blue Edition Harley-Davidson Blue Edition: najdražje motorno kolo na svetu 22motors-flow-pic-1 22Motors Flow: Skuter z umetno inteligenco Uber Hover Uber: kako bodo videti prva pristajališča za leteče avtomobile? Aston Martin V12 Vantage V600 Aston Martin V12 Vantage V600: ‘analognih’ 592 konjskih moči · · · · ·