Če bi bili človeški obrazi iz plastelina ...
V zraku · buzz buzz

Ljudje počnemo s svojimi obrazi marsikaj. Tako in drugače si jih urejamo, a imamo pri tem omejitve. José Cardoso pa si je zamislil, kaj bi bilo, če bi bili človeški obrazi iz plastelina. In tako je nastala bizarna serija fotografij, s katero se poklanja videoumetniku Chrisu Cunninghamu (sodeloval je pri filmih, kot so Alien in Rubber Johnny) in režiserju Davidu Cronenbergu (Muha, Komopolis, Nevarna metoda, Videodrom), ki sta znana po prizorih, ki jih prenesejo samo tisti z dobrim želodcem.

Če bi bili človeški obrazi iz plastelina, bi lahko z njimi počeli, kar se nam zahoče. Tako praktično ne bi imeli težav s svojim videzom, saj bi si obraz preprosto oblikovali po želji in ne bi bili obsojeni na tisto, kar nam je dala mati narava.

PREBERITE ŠE: Šokantno realistične torte, ob katerih se vam bo obračal želodec!

Fotografije grafičnega oblikovalca in ilustratorja Joséja Cardosa sicer niso nič kaj za oko prijetne, saj je obraze prijateljev in družine (seveda digitalno) prav grdo izmaličil. Bizarno, a vredno ogleda.

Če bi bili človeški obrazi iz plastelina ...Odpri galerijo
Knorr: Ljubezen na prvi okus Ljubezen na prvi okus LA iz BMX perpektive LA iz BMX-perspektive, ko mesto angelov postane ”zabaviščni park” Srbski hitri vlak Srbski ”hitri” vlaka tarča posmeha! Oglas za Magnum Double - osvobodite zver v sebi Vroč oglas za sladolede Magnum Double – osvobodi zver ·