KatarzynaBialasiewicz
Utrip mesta · zdravje & lepota

Te zanima, kaj se zgodi z našim telesom, ko za en mesec prenehamo jesti sladkor in piti alkohol? Enako je zanimalo tudi agencijo LifeHunter iz Amsterdama, ki je na dieto brez alkohola in sladkorja poslala Sacha Harlanda. Rezultat eksperimenta te bo šokiral!

V eksperimentu nizozemske agencije LifeHunter spremljamo Sacha Harlanda, ki iz svoje prehrane za en mesec izloči sladkor in alkohol, v tem času pa poskuša jesti čim bolj zdravo. Čeprav je prvih nekaj dni vseskozi lačen, zaspan in hrepeni po sladkorju, za katerega je dokazano, da pri ljudeh povzroča enako resno odvisnost kot nikotin oziroma droge, Harland proti koncu meseca že poroča o več energije. Poleg tega pa tudi shujša.

PREBERITE ŠE: (de)hydrate – Henry Gargreaves sladkor v sladkih pijačah spreminja v velikanske lizike

Oglejte si eksperiment, ki pokaže, kaj se zgodi z našim telesom, ko iz svoje prehrane izločimo sladkor in alkohol. Si o čem podobnem kdaj razmišljal tudi sam? Morda te ta videoposnetek prepriča, da tudi ti narediš ta pomembni korak. Ja, sprva ne bo lahko, a telo ti bo hvaležno in splošno počutje bo precej boljše.

Življenje 8 realističnih načinov, kako živeti bolj zdravo Vino 7 učinkov uživanja vina, ugodnih za naše zdravje Workout                 fitness Zakaj je bilo včasih lažje biti fit kot danes? Čas Znanstveniki pravijo, da je to najbolj optimalna ura za začetek dela!