Tudi jeans je lahko formalen
Utrip mesta · moda · ženska moda

Praznični čas prinaša še eno obveznost – novoletne zabave in decembrska druženja. Če le ne gre za gala dogodek, se lahko izmuznete svečanim oblekam in strogim krojem. Tisti, ki prisegate na jeans udobje vedno in povsod, se lahko v njem odlično počutite tudi na praznični zabavi z nekaj preprostimi triki. Z modnimi dodatki lahko vsakodnevne jeans kose oblačil nadgradite v za sproščeno novoletno zabavo primerne.

Če ste odločeni, da letos preskočite nakup “samo za posebne priložnosti primerne” obleke, imamo za vas pripravljenih nekaj modnih zvijač, kako vaš vsakdanji “jeans” kos oblačil spremenite v prazničnega.

1. Naj zablestijo nogavice

Klasična “jeans” jakna je pri dekletih kot hiter nanos maskare – vedno deluje in izgleda modno. Če jo oblečete povrh pisane mini oblekice, dodajte še nekaj bleščečega. Predlagamo bleščeče se nogavice in lakaste mokasinke.

2. Dodajte prosojne sloje

Modni povratek hlač z naramnicami lahko v enem kosu naredite praznično šik. Namesto puloverja oblečite prosojno bluzo, na ramo oprtajte elegantno torbico in obujte salonarje.

3. Temno je formalno

S črnimi ali indigo “skinny jeans” boste težko brcnile v temo, svetlejše in obrabljene kose pa raje prihranite za dan po zabavi. S prosojno bluzo ali elegantnim topom, pa bodo zavihane hlačnice in raztrgana kolena samo še bolj seksi s pravim parom čevljev. Če dodate še elegante črn suknjič je misija izpolnjena.

4. Presenetite z nenavadnimi barvnimi kombinacijami

Plastenje je primerno iz dveh razlogov – v letnem času, v katerem smo, vas ne bo zeblo, poleg tega pa lahko rdeč pulover z bleščicami kombinirate čez puli v bolj umirjenih zemeljskih barvah. Na ta način ubijete še eno modno muho – “colorblocking”, v modnih gležnarjih s potiskom kačje kože pa boste dobili še dodatne modne točke.

kolaž ženske Ideje za ženska darila – darila za dame Ciara
Dolgi svetleči lasje z nekaj stopnicami in prečko na sredi glave. Top 10: najboljše frizure za zimo 2015/16 H&M Conscious Exclusive H&M z novim odmevnim modnim sodelovanjem Louis Vuitton Steamer Najdražja Louis Vuitton ženska torbica je draga kot Mercedes! ·