Kako se bogataši soočajo z vsakodnevnimi problemi, v smešnih ilustracijah.
V zraku · buzz buzz

Vsak človek na neki točki svojega življenja sanja o tem, da bi postal milijonar. Na žalost to uspe le redkim, kar pa še ne pomeni, da ne morete izvedeti, kako poteka življenje skozi milijonarjeve oči.

Nixon Siow je umetnik, ki svoje življenje posveča spletnim stripom. Te med drugim objavlja na svojih profilih na družbenih omrežjih Instagram in Facebook.

Siow si je pred kratkim ogledal film Crazy Rich Asians, ki ga je navdahnil pri ustvarjanju novega stripa o bogatem možakarju.

Umetnik je med ustvarjanjem stripov sledil svoji intuiciji. Glavni lik je izoblikoval na podlagi malezijskega poslovneža Jho Lowa, severnokorejskega vodje Kim Jong Una in južnokorejskega zvezdnika Psyja, ki je množicam poznan po pesmi Gangnam Style.

Edinstvene umetnine si lahko ogledate v spodnji galeriji. Tako boste naposled le izvedeli, kako izgleda življenje bogataša.

Galerija – Kako se bogati ljudje soočajo z življenjskimi problemi?

Maščevanje na cestiOdpri galerijo

Zakaj je teta tako pomembna v življenju vsakega otroka? Zakaj je teta tako pomembna v življenju vsakega otroka? Inovativni triki za zavijanje daril, s katerimi boste navdušili bližnje Inovativne ideje za zavijanje daril, s katerimi boste navdušili bližnje Inteligentni ljudje obožujejo sarkazem in to so razlog, zakaj Inteligentni ljudje obožujejo sarkazem in to so razlogi, zakaj Močni komplimenti, ki jih še niste slišali, a bi jih zelo cenili Močni komplimenti, ki jih še niste slišali, a bi jih zelo cenili · · · · ·