three-rolls-of-toilet-paper-on-white-tile-wall_4460x4460
V zraku · buzz buzz

Absurdno se sliši, a tudi za rolico toaletnega papirja veljajo pravila. Preverite, ali jim sledite.

Za marsikatero stvar v gospodinjstvu vemo, kako jo pravilno uporabljati in skrbeti zanjo. A nikoli razčiščena skrivnost je, kako postaviti toaletni papir na držalo? Je njegov konec obrnjen navzdol ali navzgor?

Kakšen je torej pravi način za nameščanje papirja?

Pravilno naj bi bilo nameščanje papirja proti sebi. Številne študije so pokazale, da na tak način preprečite, da bi se z rokami po nepotrebnem dotikali površine papirja in prenašali bakterije.

Obstaja celo raziskava o povezanosti osebnostnih lastnosti z načinom nameščanja toaletnega papirja na držalo. Izkazalo se je, da so tisti, ki toaletni papir obrnejo proti sebi, zelo dobro organizirani in dominantnejši v primerjavi s tistimi, ki ga obrnejo proti steni – za te velja, da so bolj sproščeni.

IZ ‘PLASTIČNE JUHE’ NA POVRŠINI OCEANA POTEGNILI 5 TON PLASTIKE IN NAREDILI KITA, KOT OPOMIN ČLOVEŠTVU. Iz ‘plastične juhe’ na površini oceana potegnili pet ton plastike in naredili kita kot opomin človeštvu srce-morja-01 Brainout Escape Room: soba pobega, kot je še niste videli Bi pojedli takšno sladico? Te sladice te bodo resnično zmedle Umetnica pokaže, kako narisati katerokoli stvar, če začnete z risbo zadnjice. Umetnica pokaže, kako narisati karkoli, če začnete z risbo zadnjice · · · · · ·