Lady Gaga in klobuk za milijon dolarjev.
Utrip mesta · moda · ženska moda

Lady Gaga je s klobukom za milijon ameriških dolarjev, ki ga je nosila med svojim nastopom na modni reviji Victoria’s Secret Fashion Show 2016, zasenčila trimilijonski modrček Fantasy Bra, ki ga je nosila Jasmine Tookes. Ameriška pevka se je predstavila s tremi skladbami z aktualnega albuma Joanne, in sicer A-Yo, Million Reasons in John Wayne. Prav med slednjo skladbo je nosila klobuk, posut z več kot 45 tisoč kristali Swarovski!

Spoznajte klobuk za milijon ameriških dolarjev, ki ga je Lady Gaga nosila na Victoria’s Secret Fashion Show 2016.

Za vrtoglavo ceno klobuka, pod katerega se podpisuje trgovina s klobuki Gladys Tamez Millinery, je krivih predvsem 45.700 kristalov Swarovski. Na njem je 300 ur delalo 10 ljudi.

PREBERITE ŠE: Modna revija Victoria’s Secret Fashion Show 2016: utrinki

Izvedbo skladbe John Wayne je priljubljena pevka odpela v črni opravi v visokih petah, največ pozornosti pa je seveda pritegnil črn klobuk s 60 svetlečimi trakovi. Klobuk je nekakšna rdeča nit njenega novega albuma Joanne. Na naslovnici namreč nosi rožnatega (prav tako s podpisom Gladys Tamez Millinery), album pa promovira tudi tako, da na nastopih nosi različne klobuke.

Z istim izdelovalcem klobuka je sodelovala tudi v času ameriških glasbenih nagrad AMA, na katerih je nosila belega.

Galerija – Lady Gaga v klobuku za milijon dolarjev:

Lady Gaga in klobuk za milijon dolarjevOdpri galerijo

Victoria’s Secret Fashion Show 2016 Modna revija Victoria’s Secret Fashion Show 2016: utrinki comma Comma nas s praznično kolekcijo popelje nazaj v viktorijansko dobo PicMonkey Collage Božično-novoletna darila za ženske: darila za modne navdušenke Elsa Pataky v mjuziklu za znamko Women's Secret. Women’s Secret želi biti kot Victoria’s Secret, najbolj seksi spodnje perilo · · · · ·