Ko te oče osramoti pred svetom tako, da poustvari tvoje selfije.
V zraku · buzz buzz

Kljub temu da je era pačenja pred objektivom že passé, se vsaka nova generacija mladostnikov vrača k ‘starim koreninam’. In komaj leta kasneje ugotovijo, kako smešni so bili. Ker mladim težko dopovemo stvari z besedami, je Chris Martin našel način, kako svojih hčeri sporočiti, da so njeni selfiji smešni.

Vsi smo se v mladosti kdaj znašli v situaciji, ko so nas starši tako ali drugače osramotili pred prijatelji ali simpatijo. A tako, kot je pred celotnim svetom svojo hčer ponižal Chris Martin, vas vaši starši niso nikoli! Ta se namreč norčuje iz hčerinih selfijev, in sicer tako, da jih poustvarja in objavlja na spletu, točneje na Instagramu.

”Moja hčer na spletu objavlja zapeljive selfije in namesto, da bi ji zabičal, naj s tem preneha, sem se spomnil nečesa boljšega,” je svoj vzgojni ukrep na Instagramu pokomentiral Martin, sicer poklicni komedijant.

Galerija slik – Oče poustvari fotografije

Oče, ki poustvarja hčerine selfije.Odpri galerijo
Tekmovanje za najgršega psa na svetu 2016 In uradno najgrši pes na svetu 2016 je … Red Bull Dinghy Derby je dirkanje s čolnički rezervirano samo za najbolj drzne. Red Bull Dinghy Derby 2016 – dirkanje s čolnički, bolj divje od motokros dirke! Igralci za filmskimi maskami Kdo so igralci, ki se skrivajo pod kultnimi filmskimi maskami? SkySlide – stekleni tobogan visoko nad tlemi SkySlide – stekleni tobogan 305 metrov nad tlemi! ·