Quadrum ski & yoga resort, Gruzija
Utrip mesta · arhitektura · Utrip mesta · destinacija

Prvotno so bili namenjeni varnemu ladijskemu prevozu blaga po vsem svetu, danes pa je ta ‘škatla’ pritegnila arhitekte, da nenehno izumljajo nove in inovativne načine uporabe. Takšne zagotovo so tudi te nastanitve.

Kontejnerji, preprosti za prevoz in prilagodljivi v kakršnemkoli okolju, so se izkazali za uspešne in učinkovite, saj smo jih lahko videli v uporabi za različne namene. Na naših tleh smo lahko videli, da se številne alternativne restavracije selijo v moderno opremljene kontejnerje, ki so videti kot najbolj hude zgradbe. A to ni edini način, kako lahko te škatle učinkovito uporabimo.

Našli smo sedem verjetno najbolj hudih nastanitvenih projektov z vsega sveta, ki svojim gostom ponujajo nepozabno doživetje s svojo inovativnostjo.

Bi bivali v njih?

Flophouze hotel, Teksas

Vsaka hiša je sestavljena iz dnevne sobe, kuhinje, spalnice in kopalnice.

CCASA hostel, Vietnam

Vsaka spalnica je zasnovana kot popolnoma opremljena kabina, ki je primerna za ‘backpackerje’.

ContainHotel, Češka

40-metrski kontejner je nameščen na dveh zabojnikih.

Beach Box Hotel, Baga Goa, Indija

Hotel ima 16 sob, restavracijo, bar in bazen. Vsi elementi so opremljeni v različnih barvah.

Tiny Urban Escapes, Indianapolis

Zasnovan je kot zasebni prostor za spanje in brezskrbno lenobno uživanje.

Winebox Valparaiso, Čile

Ponuja zasebno teraso za vsako sobo. V celotnem prostoru je mogoče najti ročno poslikane freske.

Quadrum ski & yoga resort, Gruzija

Butični hotel je v celoti izdelan iz recikliranih kontejnerjev. Okolju prijazen hotel je zasnovan tako, da čim manj vpliva na okoliško naravno okolje.

znamenitosti Tako bi bilo skoraj videti teh 5 svetovno znanih znamenitosti the org Pozabite na hiše, tukaj so modularni zabojniki po naročilu! ezgif.com-webp-to-jpg (6) Ta psihedelična hiša v obliki kače, je eden najbolj nadrealističnih Airbnbjev na svetu ZRE_Schwendi_01_Titelbild Zero Real Estate: hotel brez sten in stropa pod švicarskim nebom · · ·