Zlat krof posut z zlatimi lističi
Utrip mesta · kulinarika

Ne veste, kako porabiti denar? Privoščite si krof iz zlata za 100 dolarjev. Takšne krofe po novem ponuja restavracija Manila Social Club iz Brooklyna (New York, ZDA), ki je najdražje krofe na svetu, polnjene z želejem iz šampanjca Cristal, znanega tudi kot pijače zvezdnikov, posula s 24-karatnimi zlatimi lističi.

Krof iz zlata, posut s 24-karatnimi zlatimi lističi, si lahko za 100 ameriških dolarjev privoščite v filipinski restavraciji Manila Social Club v New Yorku, ki ji ekscentrična ponudba hrane ni tuja. Med drugim si lahko pri njih privoščite tudi vijoličaste krofe, oblite s filipinsko kremo ube hlaya, ki pa so nekoliko cenejši, saj en stane ”zgolj” 40 dolarjev, in po ekstravagantnosti ne sežejo do kolen najdražjim krofom na svetu.

PREBERITE ŠE: Torta, ki spreminja barvo!

Bi bili pripravljeni odšteti 100 dolarjev za krof?

Zlat krof posut z zlatimi lističiOdpri galerijo
Kameleonska torta, ki spreminja barvo. Torta, ki spreminja barvo! Premium čili omaka Chilli Čar Čili Čar Premium: omaka iz čilijev, pridelanih v Sloveniji Kuharska oddaja The Bear-Naked Chef z golim kuharjem, Adrianom De Berardinisom. The Bear-Naked Chef: kuharska oddaja z golim chefom! Vrteča torta Zavrteli so torto in zgodila se je čarovnija! ·