Dusk_2
Utrip mesta · dom

Oblikovalski studio Little Shed Collective predstavlja Dusk – modularni LED panelni sistem, ki ustvari čudovito ozadje po želji.

Londonski studio Little Shed Collective se je javnosti predstavil v – zdaj že – lanskem letu, od tedaj pa niza zanimive produkte in projekte. Podjetje sestavljata industrijska oblikovalca Alex Wastney in Keith Orchard. Odraščala sta na podeželju Nove Zelandije, od nekdaj pa skozi dizajn rešujeta probleme. Kot je na primer tisti, ko si zamislimo točno določeno sliko ali vzorec na steni stanovanja ali pisarne in ga nikjer ne najdemo. Si predstavljate, da celotna stena doma ali v pisarni elegantno zasije v nam najljubšem vzorcu, morda celo lastni skici? Dusk to omogoča.

Je modularni LED panelni sistem, ki slika na obsijano naravno leseno ozadje/kuliso. Je popolnoma fleksibilen in vsak uporabnik posebej izbere, kakšne vzorce si želi, nato pa jih ustvarijo s pomočjo jedkanja. Dusk lahko pokrije celotno steno, zid ali pa le manjše izbrano področje. Unikatna pogruntavščina je uporabna tako za poslovne kot za bivanjske prostore.

Swing Rest Hedonistični multi funkcionalni gugalnik “Swing rest” Rocky credenza / posebna knjižna polica Nenavadna in igriva knjižna polica – Rocky credenza cover-mess Zabavne delovne površine v kuhinj gugalnik Igriva gugalnika za odrasle · ·