Lego – replika Volkswagnovega hrošča
Utrip mesta · mobilno

Iz kock Lego lahko sestavimo marsikaj, po novem tudi legendarnega Volkswagnovega hrošča iz leta 1960, s katerim je ta slovito dansko podjetje še dodatno obogatilo svojo serijo Creator. Hrošč v azurno modri barvi je izdelan iz kar 1167 kock in ima mnogo delujočih delov, zavidali pa vam ga bodo tako otroci kot odrasli!

Lego je izdelal repliko legendarnega Volkswagnovega hrošča, ki je narejena iz več kot 1000 kock, ki med drugim tvorijo ravno vetrobransko steklo, Volkswagnov logotip, originalni štirivaljni zračno hlajeni motor, rezervno kolo, ukrivljene blatnike, zamenljive registrske tablice, usločen pokrov motorja in posodo za gorivo. Na streho lahko pričvrstimo še srf ali hladilno torbo polno steklenic in ledu (tudi te so izdelane iz kock Lego).

A Lego je šel še bolj v podrobnosti. ”Kockasta” različica legendarnega Beetla je namreč opremljena od glave do pet, kar pomeni, da so enako mero pozornosti namenili tudi notranjosti (odeta je v bež barve), kjer najdemo volan, premikajoče sedeže in armaturno ploščo z merilniki.

PREBERITE ŠE: Detajlna Lego Technic replika Porscheja 911 GT3 RS

Čeprav replike Volkswagnovega Beetle (meri 15 x 29 x 12 centimetrov) iz kock Lego ni najlažje sestaviti, pa jo je definitivno precej lažje kot original! Za vipovce bo na voljo  od 17. julija 2016 dalje, na ”redni spored” pa pride 1. avgusta 2016. In cena? 89,99 evra.

Lego – replika Volkswagnovega hrošča:

Lego – replika Volkswagnovega hroščaOdpri galerijo
Zložljivo električno kolo S-BIKES prihaja iz Slovenije Zložljivo električno kolo S-BIKES iz Slovenije Razišči festivalsko poletje, ujemi ikonične trenutke Novi Renault Megane Grandcoupe (2016) Novi Renault Megane Grandcoupe (2016) – dovolj prostora za vse Hiper avto AM-RB 00 AM-RB 001: Aston Martin in Red Bull s hiperavtom, ki za sabo pusti formulo 1! · ·