Leica Q Snow
V zraku · tehnologija · gadgeti

Kamere podjetje Leica so že tradicionalno na voljo v sklopu posebnih ponudb z omejeno zalogo. Oblikovane so tako, da nam dajejo občutek čistosti. S tem prepričanjem so pri Leici ustvarili tudi kamero Leica Q Snow.

To so storili ravno ob pravem času, saj se v teh dnevih odvijajo zimske olimpijske igre v južnokorejskem Pjongčangu. Model fotoaparata Leica Q Snow je bil izdan v sodelovanju z Iourijem Podladtchnikovim, švicarskim deskarjem, ki je leta 2014 v Sočiju osvojil zlato medaljo v snežnem žlebu.

Leicin novi izdelek navdušuje z elegantnostjo brez nepotrebnih okraskov. Srebrno aluminijasto ohišje je obdano z belim usnjem.

Kamera ne prepriča le s svojim videzom. Ponuja odlične specifikacije, ki pripomorejo k odlični kakovosti posnetkov. Uporablja CMOS-senzor z ločljivostjo 24 MP. Njegova svetlobna občutljivost je 50.000 ISO. S kamero bomo lahko snemali videoposnetke v ločljivosti Full HD s frekvenco 30 sličic na sekundo.

Leica bo izdelala le 300 primerkov modela Q Snow. Na trg bodo prišli v marcu, njihova cena pa bo 4.315 evrov.

Galerija – Leica Q Snow

Leica Q SnowOdpri galerijo

Brezžične slušalke JBL E55BT iz linije Quincy Slušalke JBL, v katere se bodo v trenutku zaljubila vsa modna dekleta 201708120843288 Tipkovnica Azio Retro Classic Keyboard združuje staro z novim PocketSprite PocketSprite: sodobni Game Boy, ki ga lahko shranite v žep Tipkovnici K68 niti tekočine ne morejo do živega. Corsair K68: tipkovnica, odporna na tekočine · · ·