lishinu-runner
V zraku · tehnologija

Vas zanima, kaj je bil povod za nastanek Lishinu povodca? Grega, eden od kreatorjev, je imel grenko izkušnjo na sprehodu s svojim psom Redom. Ko si je zavezoval čevlje je Reda nekaj prestrašila in v naslednjem trenutku ga ni bilo več. K sreči ima ta zgodba pravljični konec, saj se je Red čez čas vrnil. In nastal je ta povodec, da se kaj takega ne bi ponovilo. Grega in Red sta z Lishinujem nato živela srečno do konca svojih dni.

In še živita jasno, a pravljice se pač končajo v pretekliku. Kot lahko z nakupom Lishinuja samo še pretekliku opisujete težave, ki so vam jih povzročali klasični povodci.

Lishinu izgleda kot zapestni jo-jo, ki ga okoli roke pričvrstimo s pomočjo ježkov. Zavoljo neoprena je udoben, z njim pa imate po novem kar obe roki prosti ter posledično obe na razpolago za druge stvari in to brez skrbi, da bi morali pri tem spustiti psa. Če je torej pes človekov najboljši prijatelj, je Lishinu najboljši človekov pasji pripomoček.

PREBERITE ŠE: Ritot, prva pametna projekcijska ura

Maksimalna dolžina vrvi znaša 3 metre, najkrajša 50 centimetrov, če želite držati psa res na kratko, pa je tu še poseben podaljšek, ki ga bo držal tik ob vas. Z izjemo zadnje opcije se pes lahko svobodno giblje, vrv pa se ‘zaklene’ šele ko z roko naredite hiter vzvratni sunek. Nič več gumbov, nič več skrbi, s tem povodcem boste na konju in ne na psu, kot je bil tisti dan Grega. In ja, z Lishinujem stavek »Sreča na vrvici« dobi nek čisto nov pomen.

Odpri galerijo
TouchPico je interaktivni projektor za vsak žep, za vsako steno in za vsako denarnico. Mini projektor TouchPico spremeni vsako steno v ekran na dotik 485450133 Google: 30 trikov za učinkovito rabo Googla 1 Mobilne aplikacije za športno aktivne 20140515040707-Photoall244 b Ritot, prva pametna projekcijska ura ·