London ni tako temačen in to dokazujejo ti cvetlični vhodi na njegovih ulicah.
V zraku · buzz buzz

Veliko ljudi povezuje London z dežjem in monotonostjo, fotografinja Bella Foxwell pa je dokazala ravno nasprotno. London je pisano mesto, v katerem boste našli najlepša možna vhodna vrata.

Verjetno se sliši nenavadno, da bi bil kdo navdušen nad vhodnimi vrati, a Bella pravi, da občuduje ljudi, ki vložijo veliko truda in ustvarijo drzen vhod, ki ga krasijo močne barve in odražajo ekstravagantnost. Vhodna vrata so nekaj posebnega, ker predstavljajo dom, zato je pred tremi leti odprla Instagram profil, na katerem je zagnala projekt The Doors of London.

Med njenimi fotografijami lahko vidimo vhode od ulic Notting Hilla do živahnega Brixtona in širše. Kot pravi, vedno naredi raziskavo, preden se odpravi na lokacijo, kjer bo posnela fotografije. Najraje pa ima, ko zagleda ulice, polne čudovitih vrat, za katere sploh ni vedela, da obstajajo. Kakšne čarobni vhodi obstajajo v Londonu, si oglejte spodaj.

zuztiu Lažejo brez sramu: 5 vrst ljudi, ki jim NE SMEŠ zaupati, ker te bodo izdali 5 stvari, ki se jih boste naučili, zahvaljujoč strogi mami, 5 stvari, ki se jih boste naučili zahvaljujoč strogi mami shutterstock_573174067 Ženske, ki se več igrajo med rjuhami, so veliko boljše tudi v tem the-dude-optimised Pozitivne lastnosti teh 6 slabih navad te bodo presenetile · ·