LV-Earphones_Feature-1600x856
V zraku · tehnologija · gadgeti

Louis Vuitton in tehnologija? Da, tudi to je mogoče. Prestižna francoska modna hiša je svoje privržence tokrat razveselila z brezžičnimi ušesnimi slušalkami, ki jih je zasnovala skupaj s podjetjem Master & Dynamic.

Slušalke Louis Vuitton Horizon so obdane z nerjavečim jeklom, prevlečenim s postopkom PVD. Poganjata jih 10-milimetrska zvočnika, ki sta delno iz berilija. Ta redek kemijski element bi naj pozitivno vplival na kvaliteto zvoka.

Nove slušalke močno spominjajo na model Master & Dynamic MW07, o katerem smo že pisali. Od njega se razlikujejo predvsem po zunanji podobi, ki je okrašena z Vuittonovim monogramom.

Spremenjena je tudi oblika polnilne škatlice. Medtem ko slušalke MW07 najdemo v škatlici pravokotne oblike, so slušalke Louis Vuitton Horizon shranjene v okrogli škatlici, ki se popolnoma prilega obliki ure Louis Vuitton Tambour. Polnilni etui bateriji, ki v osnovi zagotavlja 3 ure in pol užitka ob poslušanju glasbe, priskrbi dodatnih 10 ur delovanja.

Slušalke Louis Vuitton Horizon bodo na voljo v štirih barvnih različicah: črni, beli, rdeči in rumeno-modri. Informacij o tem, kdaj jih bo mogoče kupiti, zaenkrat še ni. Za pregrešno drage slušalke bo sicer potrebno odšteti 995 $, kar preračunano znaša 873 €.

Galerija – Brezžične slušalke Louis Vuitton Horizon

Brezžične slušalke Louis Vuitton HorizonOdpri galerijo
DIY: 3D-računalnik v miški, kot ga svet še ni videl DIY: 3D-računalnik v miški, kot ga svet še ni videl MATRIX Powerwatch 2: Pametna ura, ki jo napajata sonce in telesna toplota. MATRIX Powerwatch 2: pametna ura, ki jo napajata sonce in telesna toplota Sony a6400: kamera, ki ponuja vrhunsko snemanje za super ceno Sony α6400: kamera, ki ponuja vrhunsko snemanje za super ceno 281671 CES 2019: najboljši prenosniki s tehnološkega sejma ·