Kandidati za najlepši gol v sezoni 2014/2015 po mnenju UEFE.
Utrip mesta · šport

Medtem ko se nogometaši najmočnejših nogometnih lig vneto pripravljajo na pričetek nove sezone, je UEFA manko nogometnega dogajanja zapolnila z objavo desetih kandidatov, ki se potegujejo za gol leta v sezoni 2014/2015. In ker nobenega nogometnega seznama, ki naslavlja presežke ni brez Messija in Ronalda, sta med kandidati za najlepši gol kakopak tudi zvezdnika Barcelone in Reala iz Madrida. Katera njuna gola se ob boku Neymarjevega in ostalih potegujeta za prestižen naslov pa preverite v nadaljevanju.

Evropska nogometna zveza (UEFA) je objavila seznam desetih nogometašev, ki so v sezoni 2014/2015 s svojimi izjemnimi goli vložili kandidaturo za najlepši zadetek pretekle sezone. Zanj se potegujejo nogometaši, ki so zadetke dosegali na tekmah pod okriljem UEFE, zato najdemo tako gole iz Lige prvakov, Evropske lige kot mednarodnih tekem.

PREBERITE ŠE: Vsi nogometni rekordi Lionela Messija in Cristiana Ronalda

Največja imena s seznama kandidatov so Messi, Ronaldo in Neymar, ki so tam pričakovano, kot je pričakovano tudi ”rabona” Erika Lamela. Katerih je preostalih šest, med katerimi je tudi nogometašica, pa si oglejte v nadaljevanju. Za svojega favorita lahko glasujete tu: uefa.com.

Lionel Messi

Neymar

Cristiano Ronaldo

Robbie Muirhead

Aaron Ramsey

Mariam Abdulai Toloba

Kevin De Bruyne

Erik Lamela

Antunes

Vasyl Kobin

Katere teniške igralke najbolj kričijo na igrišču in kako glasne so? Katere tenisačice se najbolj derejo na igrišču in kako glasno je njihovo kričanje Na Nočni 10ki bo znova tudi Jure Košir. Nočna 10ka 2015 – že deveti nočni tek okoli Blejskega jezera Vittorio Brumotti je nazaj z novo serijo freestyle trikov na cestnem kolesu. Vittorio Brumotti udaril drugič: neverjetni freestyle triki s cestnim kolesom Vadba joge doma Joga: odlični spletni portali za vadbo joge doma · ·