Misfit-Vapor-Smartwatch-1-1600x1164
V zraku · tehnologija · pametne ure

Že nekaj časa se je šušljalo, natančneje od zadnjega dogodka CES, zdaj pa jo imamo. Pametno uro Misfit Vapor, ki bi morda lahko postala kar pametna ura leta. Vsaj če sodimo po številu prejetih nagrad in hvalospevov. Ste za, da si jo pobliže pogledamo?

Na pametni uri Misfit Vapor boste naloge opravljali na operacijskem sistemu Android Wear 2.0, ki so mu so dodali še Google Assistant ter združljivost z aplikacijo Google Fit.

Uro poganja procesor Qualcomm Snapdragon Wear 2.100, opremljena pa je tudi s 4 gigabajti spomina. Misfit Vapor krasi 1,39-palčni  zaslon AMOLED z ločljivostjo 326 ppi. Krasi jo tudi okvir na dotik, prek katerega boste ‘skakali’ po meniju.

Površino številčnice si boste lahko s svojimi najljubšimi aplikacijami oblikovali po svojem okusu, tako da boste samo s pogledom že lahko preverili, kdaj je vaš naslednji opravek ali pa kakšna je dinamika na borznem trgu.

Športniki boste lahko spremljali porabljene kalorije, srčni utrip, hitrost gibanja ter opravljeno razdaljo. Če si boste med aktivnostjo zaželeli poslušanja glasbe, a vas pri tem pametni telefon ovira, ni skrbi. Na Misfit Vapor naložite najljubše pesmi ter se jih prek brezžičnih slušalk naužijte. Na uri boste našli tudi merilnik pospeška, giroskop, GPS ter mikrofon. Potapljači, brez skrbi, lahko jo boste uporabljali tudi do 50 metrov globine. Misfit Vapor boste lahko uporabljali tako uporabniki iOS-a kot tudi Androida.

Vaša je lahko za 170 evrov.

Galerija – Misfit Vapor: je to pametna ura leta?

Misfit Vapor: je to pametna ura leta?Odpri galerijo

apple-watch-series-3-sean-hollister Apple Watch Series 3: popolna avtonomnost Samsung Gear Sport: nova vsestranska pametna ura Samsung Gear Sport: nova vsestranska pametna ura Fitbit_Ionic_Sport_Cobalt_Shot10_wScreens_0 Fitbit Ionic: pametna ura, ki je ujela velikane G-Shock GPW2000 Gravitymaster G-Shock GPW2000 Gravitymaster: poklon pilotom in avanturistom · · · · ·