Mobilna aplikacija Memoji
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Memoji je mobilna aplikacija, ki tvoj obraz spremeni v emojija, ki ga lahko namesto klasičnega digitalnega piktograma deliš s prijatelji.

Ne le, da so se emojiji zadnja leta močno razvili, postali so del vsakdana generacije milenijcev in emoji komunikacija je že začela nadomešča besedilna sporočila. Digitalni piktogrami igrajo tako pomembno vlogo v današnji komunikaciji, da lahko zdaj že svoj obraz spremenite v emojija. Zahvaliti se imate mobilni aplikaciji Memoji.

PREBERITE ŠE: Chicken Scream – hitro zasvojljiva mobilna igra, ki jo glasovno upravljate

Memoji je križanec med mobilno aplikacijo Snapchat oz. animiranimi obraznimi maskami ter vašimi najljubšimi emojiji. In kako postanete emoji? Določite fotografijo, izberete emojija in že lahko sebe delite kot emojija (kot GIF, fotografijo ali animacijo). Aplikacija je trenutno na voljo le za uporabnike operacijskega sistema iOS, prenesete pa si jo lahko brezplačno.

Galerija – aplikacija Memoji:

Mobilna aplikacija MemojiOdpri galerijo
Chicken Scream Chicken Scream – hitro zasvojljiva mobilna igra, ki jo glasovno upravljate shutterstock_329959148 5 mobilnih igric, ki vam bodo krajšale jutra na troli See Jane Go See Jane Go – ”Uber” samo za ženske tinder-select-ios-e1488926892180 TinderSelect: s povabilom do ‘flirtanja’ s supermodeli in zvezdniki · · · · · ·