V zraku · buzz buzz

Vau, to pa je nekaj! Po vseh (predvsem domačih) kritikah, ki so prežvečile našo opravo na letošnjih olimpijskih igrah, je veliki spletni portal Mashable slovenski outfit označil za enega najboljših. Oglejte si, kdo vse se je znašel pod modnim drobnogledom in kakšne, tudi zelo ostre komentarje so doletele nekatere reprezentance.

Po srebrni medalji Petra Prevca iz tujine prihaja še ena dobra novica, tokrat iz modnih logov. Spletni velikan Mashable je namreč pohvalil opravo slovenske ekipe na otvoritvi olimpijskih iger v Sočiju. Mimohod 87 držav se je spremenil v pravo modno revijo in po družbenih omrežjih se je cel večer govorilo, katera država si zasluži naslove najbolje oblečenih tekmovalcev. Roko na srce, nekateri so bili naravnost smešni, drugi so nas osupnili z zanimivimi potiski, tretjih pa se komajda spomnimo. Toda ne pozabimo – vsake oči imajo svojega malarja.

Odpri galerijo
Jane Perkins / Umetnine iz drobnih predmetov Izjemne umetnine iz drobnih predmetov Poljub pri Hotelu de Ville fotografa Roberta Doisneaua. Lepo je biti zaljubljen BSOWebGalleryLayout_03 Fotograf raziskal lepoto skozi simetrijo obraza Foto: Bojan Senjur Retro lušt · · · ·