Muzej znanosti v Londonu ponuja oglede s kolesi.
V zraku · buzz buzz

Da, prav ste prebrali. Muzej znanosti v Londonu si boste lahko avgusta z malo sreče ogledali kar s kolesom. To je, če boste izžrebani. Vodeni ogledi na kolesih bodo potekali od 12. do 14. avgusta 2015.

V veliko svetovno znanih muzej je prehod iz ene razstave na drugo naporen kot sprehodi med terminali na velikih letališčih. Zato se zdi poteza Muzej znanosti v Londonu (Science Museum) logična in nikakor ne skregana z logiko muzejev, ki se zdijo vse prej kot prostor prostega gibanja. V muzeju so se ob tej priložnosti povezali s Santander Cycles (londonski Bicikelj) in ponudili t.i. ”Twilight Tours” oglede, ki omogočajo ”sprehod” skozi muzej s kolesom po uradnih urah.

PREBERITE ŠE: To so najbolj prijazna mesta za kolesarje na svetu – na trinajstem mestu je Ljubljana

Ogledi bodo potekali od 12. do 14. avgusta 2015, za vstopnice za ”noč v muzeju s kolesi” pa se lahko do 4. avgusta potegujete tu: srv2.shoutlet.com.

Vrečka iz kraft papirja PaperJohn PaperJohn – zelena alternativa plastičnimi nakupovalnim vrečkam, ki se nosi kot nahrbtnik Počitnice so čas za strast 5 nasvetov za še bolj seksi počitnice Beautiful lady with hydrangea Vsakodnevne navade žensk s stilom, ki slovijo po svoji eleganci Prvi vtis in kaj vse izda o nas. Prvi vtis – kakšno predstavo si o človeku ustvarimo v prvih nekaj sekundah ·