cover-ford-fiesta
Utrip mesta · mobilno

Ti je všeč nova Ford Fiesta? Potem se s sodelovanjem v preprosti nagradni igri poteguj za vikend z novo Ford Fiesto.

Na slovenske ceste bo v kratkem zapeljala nova Ford Fiesta, ki navdušuje s svojimi raznovrstnimi lastnostmi. Zato vam jo v nekaj odstavkih predstavljamo in tako namigujemo, kam naj vas potegne kreativnosti pri norih idejah za preživljanje prostega časa s Ford Fiesto.

Eleganten videz

Pri novi Fiesti videz in zaključki opreme kljub številnim ostalim prednostim niso bili nikjer zapostavljeni. Avto ima karakter, je seksi, eleganten in opazen. Na cesti ne ostane neopazen, predvsem pa se zdi pomembno, da je dizajn tako zunanjosti kot notranjosti resnično všečen. Pomembna je tudi duša, ne samo zunanjost.

Povezljivost

Fordov sistem SYNC 3 poveže in preslika vaš pametni telefon na uporabniški vmesnik, torej na velik zaslon na dotik, ki je zlahka berljiv in predvsem priročen za opravljanje klicev, narekovanje sporočil, predvajanje naložene glasbe, navigacijo, res praktično polnjenje telefona in še za toliko drugih možnosti.

Ozvočenje

Nova Fiesta je zasnovana z materiali, ki še dodatno vpijajo zvok, hkrati pa ponuja vrhunski zvočni sistem B&O Play s 675 W moči, s kar 10 zvočniki in 360-stopinjsko izkušnjo zvoka.

Ford Fiesta je res zabaven avtomobil! Zato nam spodaj sporočite, kakšno zabavo (fiesto) si boste z njo privoščili in kam se boste z njo odpravili. Med odgovori, prispelimi do 10. 9. 2017, bomo naključno izžrebali enega srečneža, ki bo novo Fiesto prejel za podaljšan vikend. Dobitnik nove Fieste za en vikend bo 11. septembra objavljen na citymagazine.si in obveščen po e-pošti.

Nagradno vprašanje

Kakšno fiesto [zabavo] si boste privoščili z novo Ford Fiesto in kam se boste z njo odpravili?

Organizator nagradne igre je Summit Motors d.o.o.  (v nadaljevanju organizator). Nagradna igra poteka od 12. 7. 2017 do 10. 9. 2017 na mediju citymagazine.si. Žrebanje bomo izvedli 11. 9. 2017.

S temi pravili in pogoji organizator določa pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje v nagradni igri.

Kdo lahko sodeluje?
V nagradni igri lahko sodelujejo fizične ali pravne osebe, ki so državljani Republike Slovenije oziroma imajo sedež v Republiki Sloveniji in ki se prijavijo za sodelovanje v nagradni igri na www.citymagazine.si. V nagradni igri ni dovoljeno sodelovati zaposlenim pri organizatorju, soorganizatorju ter njihovim ožjim družinskim članom in drugim osebam, ki so vključene v organizacijo te nagradne igre. S prijavo v nagradno igro udeleženec soglaša s pravili sodelovanja v nagradni igri in pod pogoji, navedenimi v teh pravilih. Fizične osebe, mlajše od 18 let, lahko v nagradni igri sodelujejo le ob pisnem soglasju staršev ali zakonitih zastopnikov.

Način sodelovanja
Udeleženec lahko sodeluje v nagradni igri tako, da se z obrazcem na spletni strani prijavi za sodelovanje v nagradni igri. S sodelovanjem v nagradni igri se udeleženci strinjajo, da se njihovo ime, priimek, naslov, e-naslov in kraj bivanja, ki jih navedejo v prijavi na nagradno igro, posredujejo soorganizatorju ter se strinjajo, da se njihovi podatki objavijo na spletni strani organizatorja v primeru, da so izžrebani.

Žrebanje nagrad

  • 1x vikedn s Ford Fiesto (uporaba vozila 2 dni)

V nagradni igri se upoštevajo le pravilno izpolnjene prijavnice. Žrebanje nagrad bo potekalo z žrebom e-naslovov, ki so jih udeleženci navedli ob prijavi v nagradno igro. V žrebanju nagrad sodelujejo vsi udeleženci, ki v času trajanja nagradne igre pravilno izpolnijo prijavnico in pripišejo zahtevane podatke: ime, priimek, kraj, e-poštni naslov in naslov prebivališča. Vsak udeleženec nagradne igre lahko prejme le eno nagrado in je lahko izžreban samo enkrat ne glede na število oddanih prijav. Če se nagrajenci s pogoji in pravili sodelovanja v nagradni igri ne strinjajo, se lahko nagrada podeli drugemu naknadno izžrebanemu izžrebancu.

Obveščanje nagrajencev in prevzem nagrade
Nagradno žrebanje se izvede 10.9. 2017. Nagrajenec bo objavljen na spletni strani citymagazine.si ter obveščen po elektronskem naslovu, ki ga odda ob prijavi!

Nagrajenec bo o nagradi in načinu prevzema nagrade obveščen po e-pošti najkasneje v osmih dneh po žrebanju. Seznam nagrajencev bo objavljen na citymagazine.si. Nagrajenec se mora na obvestilo odzvati v roku, navedenem v e-pošti. V primeru, da se v tem roku ne odzove, izgubi pravico do nagrade, ki se podeli naslednjemu izžrebancu. V skladu z veljavno zakonodajo so darila, prejeta v nagradnih igrah, predmet obdavčitve. Nagrajenec mora za prevzem nagrade organizatorju predložiti osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list) in davčno številko. Pred prevzemom nagrade, je nagrajenec dolžan organizatorju plačati akontacijo dohodnine glede na vrednost nagrade. Če nagrajenec v 30 dneh po žrebanju nagrade ne prevzame nagrade, izgubi pravico do nje brez pravice do kakršnegakoli drugega ali drugačnega nadomestila. Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino ali drugo nagrado, denarno izplačilo nagrade ni mogoče, niti je ni mogoče prenesti na tretjo osebo.

Zasebnost in varstvo podatkov
S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec privoli, da se njegovi osebni podatki, ki jih je posredoval v tej nagradni igri vključijo v zbirko podatkov o udeležencih in naročnikih organizatorja in zbirko uporabnikov soorganizatorja; da se ti podatki obdelujejo za potrebe obveščanja o nagradni igri/natečaju, vzorčenje, anketiranje in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o komercialnih in nekomercialnih ponudbah, novostih, ugodnostih ter za druge trženjske namene organizatorja in soorganizatorjev.

Organizator in soorganizator nagradne igre se obvezujeta, da bosta s posredovanimi podatki ravnala skrbno in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Organizator in soorganizator bosta uporabljala posredovane podatke izključno v namen, kot je razvidno in opisano v teh pravilih.

Udeleženec nagradne igre organizatorju in soorganizatorju dovoljuje, da do preklica vodita, vzdržujeta in obdelujeta zbirko zbranih osebnih podatkov udeleženca v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov. Organizator in soorganizator zagotavljata varstvo osebnih podatkov po zakonu.

Končne določbe
Organizator nagradne igre ne odgovarja za morebitno škodo, nastalo zaradi tehničnih težav pri operaterju omrežja oziroma zaradi napak pri internetnih povezavah oziroma zaradi tehničnih težav, do katerih lahko pride zaradi napak v delovanju nagradnega natečaja. Udeležencem nagradne igre sta zagotovljeni podpora in pomoč na elektronskem naslovu info@citymagazine.si. Organizator nagradne igre lahko v vsakem trenutku popolnoma spremeni zasnovo nagradne igre, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki, ki so na strani javnosti. Organizator bo na primeren način in na primernem mestu udeležence obvestil o vsakršni spremembi oziroma dopolnitvi teh pravil. S prijavo - prijavitelj dovoljuje uporabo poštnega naslova za obveščanje mediju City Magazine & partnerjem projektov.

Pravila nagradne igre so dostopna na spletni strani citymagazine.si.
Ljubljana, 12. 7. 2017

Novi Audi A8 Audi A8: mega limuzina, ki masira stopala in vozi sama Tesla Model 3 Tesla Model 3: na ceste zapeljala najnovejša Tesla racer-cleansky2-pressrelease-200617-02 Airbus Racer: najhitrejši helikopter na svetu Torqeedo električni gliserji Torqeedo: električni gliserji z BMW DNK-jem ·