wikipedia urejanja
V zraku · buzz buzz

Internet je danes poln lažnih novic in včasih je težko presoditi, kaj je res in kaj ne. Wikipedia velja za sicer popolnoma soliden vir informacij, a to le do trenutka, ko se nanjo spravijo ‘vandali’. Poglejte si najbolj zabavna in smešna urejanja dejstev na Wikipediji, za katera so poskrbeli takšni in drugačni vandali.

Nekdo si je drznil zapisati, da je Charlie Sheen pol človek pol kokain, nekdo pa je ustvaril članek na Wikipediji, ki se posveča kompleksu Boga in oziroma božjemu kompleksu, v to kategorijo je med drugim umestil tudi Kanyeja Westa. Na srečo takšne spremembe ne ostanejo dolgo, moderatorji jih namreč precej hitro opazijo, in to še preden ugledajo luč sveta. In da bi vam pokazali, kako smešna in drzna so lahko včasih ta urejanja, smo v galerijo umestili nekaj tistih najbolj zabavnih.

PREBERITE ŠE: Neverjeten bazen, narejen iz ladijskega kontejnerja, ki je uporaben celo leto

Galerija – najbolj smešna urejanja na Wikipediji, za katera so poskrbeli ‘vandali’

Prosimo, ne poskušajte razširiti tega članka.Odpri galerijo
cover-heneken Heineken s kontroverznim oglasom, ki odpira tvoj svet #OpenYourWorld shutterstock_529867210 30-dnevni izziv generalnega čiščenja stanovanja cover-roze-toritice Kulinarični terariji kulinaričnega mojstra Ivena Kawija prvi zmenek Ljudje na prvem zmenku najpogosteje lažejo o teh stvareh · ·