Romantična drama Najboljša ponudba (La migliore offerta, Italija, 2013).
Kulturni izbor · film

V vsakem ponaredku je nekaj avtentičnega. Režiser kultnih filmov Kino Paradiž in Malena prikazuje življenje poznavalca umetnin in vodjo dražb Virgila, ki nekega dne prejme nepričakovano ponudbo.

Oceniti mora umetnine bogate dedinje, s katero komunicira zgolj po telefonu, saj se mlada ženska nikoli ne prikaže iz sobe. Kljub številnim zanimivim umetninam, se Virgil ne more osredotočiti na svoje delo, saj postaja vedno bolj obseden s skrivnostno žensko. Na vsak način jo želi spoznati iz oči v oči, kar se izkaže za zelo težko nalogo, ki Virgila pripelje na rob psihičnega zloma.

Ob prekrasnih lokacijah Italije, Dunaja, Prage in odlični filmski glasbi Ennija Morriconeja, se film lahko pohvali še z odlično igralsko zasedbo kot tudi z izvirno in zanimivo zgodbo, premierno pa je bil prikazan tudi na letošnjem Berlinskem filmskem festivalu.

Romantična drama Najboljša ponudba (La migliore offerta, Italija, 2013).Odpri galerijo

Znanstvenofantastični animirani film Vesoljski pirat kapitan Harlock (Space Pirate Captain Harlock, Japonska, 2013). Vesoljski pirat kapitan Harlock končno na filmskih platnih Film_Sosedi-3 Komedija Sosedi z Zac Efronom in Seth Rogenom Dostavljalec Dostavljalec – film z Vince Vaughnom v glavni vlogi Odvisniki od seksa Odvisniki od seksa – romantična komedija z željo po zdravljenju · ·