annihilation-ed
Kulturni izbor · film

Kateri so najboljši filmi 2018? Po navadi se temu posvetimo takrat, ko se leto konča, a zakaj ne bi pogledali, kateri filmi so nas najbolj prevzeli do julija letos, ko lahko rečemo, da je za nami že polovica leta?

To so najboljši filmi 2018 (do zdaj).

Družabni večer (Game Night, 2018)

Skupina prijateljev, ki se redno srečuje na večeru družabnih igre, se znajde v resničnih težavah, ko je eden izmed njih ugrabljen.

Gemini (2017)

Ko asistentka hollywoodske starlete razkrije grozljivo skrivnost, se mora soočiti z lastnim razumevanjem prijateljstev, resnice in slave.

The Ritual (2017)

Skupina prijateljev s fakultete se ponovno združi na izletu v gozd, kjer naletijo na prisotnost nečesa grozljivega, kar jih zalezuje.

Tiho mesto (A Quiet Place, 2018)

V postapokaliptične svetu je družina prisiljena živeti v tišini, medtem ko se skriva pred pošastjo z ultraobčutljivim sluhom.

Potnik (The Commuter, 2018)

Zavarovalni agent/bivši policaj se zaplete v kriminalno zaroto med svojo običajno vožnjo domov.

Podedovano zlo (Heridarity, 2018)

Ko matriarhinja družine premine, se začne žalujoča družina soočati s tragičnimi in srhljivimi dogodki ter pri tem odkriva temne skrivnosti.

Unsane (2018)

Mlada ženska je neprostovoljno hospitalizirana v ustanovi za duševne bolezni, kjer se sooča s svojim največjim strahom. Ali je ta resničen ali je le plod njenih blodenj?

Stalinova smrt (The Death of Stalin, 2017)

Film sledi zadnjim dnem sovjetskega diktatorja in prikazuje kaos režima po njegovi smrti.

Zama (2017)

Film temelji na romanu Antonia Di Benedetta iz leta 1956. Prikazuje zgodbo španskega častnika Don Diega de Zame, ki je v 17. stoletju nastanjen v mestu Asunción in čaka na prevoz do Buenos Airesa.

Črni panter (Black Panther, 2018)

T’Challa, dedič skritega, a naprednega kraljestva Wakanda, mora svoje ljudstvo povesti v novo prihodnost in se soočiti z izzivalcem.

Leave No Trace (2018)

Oče in njegova 13-letna hčerka živita idealno življenje v velikanskem urbanem parku v Portlandu. A majhna napaka za vedno spremeni njuni življenji.

Uničenje (Annihilation, 2018)

Biologinja se poda na nevarno in skrivno odpravo v skrivnostno cono, kjer zakoni narave ne veljajo.

Fist Reformed (2017)

Duhovnik manjše cerkvene skupnosti v severnem delu države New York se spoprijema z naraščajočim obupom, ki ga povzroči tragedija, posvetnimi skrbmi in mučno preteklostjo.

The Rider (2017)

Po tem ko izkusi skoraj smrtno poškodbo glave, se mladi kavboj odloči, da poišče novo identiteto in da razišče kaj pomeni biti moški v osrčju Amerike.

Nikoli zares tukaj (You Were Never Really Here, 2017)

Travmatiziran veteran, ki se ne boji nasilja, se preživlja z iskanjem izgubljenih deklic. Ko se ena izmed iskalnih akcij izjalovi, veterana prevzamejo lastne nočne more, ki lahko vodijo v smrt ali v njegovo prebujenje.

MCDDALI FS018 10 filmov o poletnih ‘road tripih’, iz katerih lahko jemljete navdih za svoje avanture shutterstock_528952498 Avgusta bo na Obali zaživel Piknik kino 826e8b53b1324cb8e45922ec5bc6ced862fb4a41 Filmi, ki te bodo navdušili za letošnje počitnikovanje v Italiji DJANGO UNCHAINED Zanimive situacije, ki so se zgodile med snemanjem najuspešnejših filmov · · · · ·