scatteredsensors_caddie_Reduced
V zraku · tehnologija · gadgeti · Utrip mesta · šport

Ne glede na to, s katerim športom se ukvarjate, vam bodo po vsej verjetnosti podatki o učinkovitosti vaše vadbe prišli še kako prav. S podrobno analizo treninga lahko pripomorete k izboljšanju svojih rezultatov.

Kateri sledilci športne aktivnosti so najbolj primerni za posamezne športe?

Arccos 360

Sistem Arccos uporabnikom ponuja zemljevide več kot 40.000 prog za golf. Ob analizi svoje izvedbe boste prav tako dobili vpogled v rezultate golfistov z različnih koncev sveta. Senzor, ki ga namestite na vsako izmed palic v vaši torbi, bo vsak zamah proučil do popolnosti.

Zepp Play Soccer

Zepp Play Sensor je naprava, ki jo bodo strastni nogometaši takoj vzljubili. Namestite majhen senzor na mečno mišico dominantne noge in zabava se lahko začne. Sledilec, ki bo pod drobnogled vzel vaše gibanje in udarce žoge, je mogoče s pametnim telefonom povezati prek omrežja Bluetooth.

Babolat and PIQ

Tenisači, pozor! Če želite izvedeti podatke o hitrosti, zavitosti in vrsti vaših udarcev, imamo za vas posebno ponudbo. Sodelovanje med proizvajalci teniških loparjev in strokovnjaki za športno robotiko je obrodilo sadove. PIQ Robot je pas za zapestje, ki bo razkril dobre in slabe plati vaše igre.

Trace

Trace bo poskrbel, da bodo statistični podatki deskarjem na vodi vselej na voljo, obenem pa je združljiv s kamero GoPro. Sodelovanje temelji na produkciji videoposnetka, v katerem so zajeti vrhunci deskanja. Sledilec se bo osredotočil predvsem na hitrost, kot in opravljeno razdaljo.

ShotTracker

Tehnologija si pot utira tudi v košarkarske vode. ShotTracker za potrebe analize igre celotne ekipe uporablja senzorje v košarkarski žogi in nad košarkarskim igriščem. Če želite preizkusiti individualno znanje, vam priporočamo, da uporabite senzorje, ki jih je treba namestiti na zapestje in mrežico.

XF10_2000x700fas Fujifilm XF10 posname fotografije, ki jih lahko takoj naložite na Instagram Apple_MacBook_Pro_update_13in_15in_07122018 Novi Apple MacBook Pro: izjemna zmogljivost v kombinaciji s tiho tipkovnico Oscar-2 Oscar: koš, ki odpadke loči glede na to, ali jih je mogoče reciklirati Z robotom Care-E se na letališču ne boste izgubili. CARE-E: robot, ki bo olajšal vaše potovanje z letalom · · · ·