SS15_NewYork_Womens_Style_Selects_005
Utrip mesta · moda

S koncem poletja pride čas tednov mode, ki napovedujejo modne trende za prihodnjo pomlad. Poglejmo si, katere trendseterke so nas z edinstvenimi uličnimi stili še posebej navdušile v New Yorku.

Začele so se modne revije najpomembnejših svetovnih modnih hiš, ki napovedujejo novo, svežo in še bolj modno pomlad 2015. Tedni mode pa hodijo z roko v roki tudi z inovativno ulično modo, ki jo zakrivijo modeli “off duty”, modne blogerke, modne urednice in ostale kul modne boginje, ki se še prerade igrajo s prestižnimi oblačili in vedno zanimivimi modnimi dodatki. Tudi tokrat je bilo tako. Poglejmo si, kateri ulični “stylingi” so nas najbolj navdušili v New Yorku.
PREBERITE ŠE: 10 modnih blogerk z najboljšimi feminilnimi stili

Odpri galerijo

cover_soliver Trend: s.Oliver predstavlja peresno lahke puhovke maison-martin-margiela-releases-kanye-wests-yeezus-tour-sneaker-1 Kanye West: puhasti čevlji s turneje Yeezus Yohji Yamamoto Trend: 10 dejstev o odštekanem jesenskem trendu LOL- core george-coletrain-790160-unsplash Converse All Stars: zanimiva dejstva o najbolj legendarnih supergah vseh časov · ·