main.original
Utrip mesta · dom

Bogata inspiracija za vse, ki jih običajna klubska mizica dolgočasi in bi radi svojemu domu podarili nekaj unikatne svežine.

Klubska mizica je nadvse pomemben element našega doma. Na njej lahko pripravimo pogostitev za prijatelje, je odlična podlaga za urejanje nohtov in služi kot priročna odlagalna površina. Le stežka si predstavljamo življenje brez nje. Vendarle je lahko klubska mizica tudi izjemno dolgočasen kos pohištva. Zakaj je ne bi nadomestili s kupi knjig in leseno desko, starinsko skrinjo, jo obdali z več malimi mizicami ali pa na njeno mesto postavili kar vrtni stolček? Presenetljive ideje v galeriji nas bodo navdihnile pri izbiri ustrezne alternative, ki bo našemu domu pridala pridih unikatnosti in svežine.

PREBERITE ŠE: Moleskine beležka Livescribe Notebook je iPad iz papirja

Odpri galerijo
Method-Room-Roundup-2-Tang-Ligne-Roset-Togo-Sectional 10 barvitih sob ali kako doma ustvariti barvit ambient new BOSCH – 50 let briljantnih dosežkov. 50 let pomivalnih strojev Bosch. tmg-slideshow_xl Nova serija Moleskinovih beležk z Lego motivi cover2 Parkirajte svoj obesek za ključe v mini garažo ·