Naravno kopališče v kampu Podzemelj (Kolpa)
Utrip mesta · destinacija

Tik ob Kolpi, eni od najčistejših in najtoplejših rek v Sloveniji, se v prijetnem neokrnjenem naravnem okolju nahaja urejen kamp, ki že 20 let uspešno združuje obkolpsko domovanje z belokranjsko gostoljubnostjo. Spoznajte naravno kopališče v kampu Podzemelj.

Najtoplejša reka v Sloveniji ali, kot jo radi poimenujemo, ‘najdaljša slovenska riviera’ nas vedno znova očara. Kamp Podzemelj stoji na idealni lokaciji vzdolž reke, tako da lahko vsak gost uživa v vseh aktivnostih in poletni sprostitvi, ki jih ponuja naša lepotica Kolpa. Ima okoli 70 urejenih parcel za kampiranje, ki si jih gostje lahko izberejo sami. Za udobnejše bivanje je tu možnost najema mobilnih hišic. Hišice sprejmejo 2–8 oseb, so klimatizirane in opremljene s spalnico, kuhinjo, kopalnico, teraso in lastnim parkirnim mestom. Gostje imajo možnost uporabe skupnega kamina in piknik prostora. Novost v kampu so “glamping” keltske hišice s savno, ki so namenjene bivanju v dvoje.

PREBERITE ŠE: NARAVNA KOPALIŠČA V SLOVENIJI: NARAVNO KOPALIŠČE V KAMPU MENINA

V kampu se prav tako nahaja prijeten gostinski objekt z letno teraso in pestro kulinarično ponudbo. Zraven je urejeno otroško igrišče, ki ponuja številne športne aktivnosti, kot so odbojka na mivki, namizni tenis, mini golf, košarka, mali nogomet, naprave za fitnes na prostem itd.
Za bolj pogumne se v središču kampa nahaja Adrenalinski park Podzemelj, ki omogoča motorično plezanje po drevesih tik ob reki Kolpi. V neposredni bližini kampa je trim steza, tenis igrišče, možnost lokostrelstva, zmajarstva ter jadralnega padalstva.

V kampu organizirajo tudi vodene kolesarske izlete, čolnarjenje po Kolpi in obisk zidanic s pokušino odličnih belokranjskih vin. Trgovina je od kampa Podzemelj oddaljena slabega pol kilometra.
Kamp je poznan po miru, tako da se boste lahko dobro odpočili in nabrali novo energijo. Enakega mnenja je tudi štorklja Bella, ki si je za gnezdenje in vzgojo mladičev izbrala ravno kamp Podzemelj.

Galerija – Naravna kopališča v Sloveniji: naravno kopališče v kampu Podzemelj (Kolpa)

Naravno kopališče v kampu Podzemelj (Kolpa)Odpri galerijo
20160804_120948 Naravna kopališča v Sloveniji: naravno kopališče v kampu Menina Naravna kopališča v Sloveniji: naravno kopališče v Green Resortu Naravna kopališča v Sloveniji: naravno kopališče v Green Resortu Najboljše plaže za otroke na Hrvaškem 7+ sanjskih plaž za družine z otroki na Hrvaškem giphy10 Koliko napitnine pustiti v različnih državah? · · · ·