Naturasort: počitniške hiške v objemu narave
Utrip mesta · destinacija

Naturasort je počitniško-rekreativni center, ki je na privlačni lokaciji le skok iz Maribora, kjer se počitniške hiše zlivajo z okoliškim travnikom, vinogradi in ribnikom. Osnovni namen je nuditi več kot le prenočišče in gostom zagotoviti aktivni oddih ob pestrem izboru športnih aktivnosti.

Le korak stran iz mestnega vrveža v počitniško-rekreativnem centru Naturasort med goricami, stojijo štiri počitniške hiške. Obdane z gozdom, ribnikom in travnikom čakajo, da vas prevzamejo. Vonj po lesu in zračnost prostorov bosta vam in vašim najbližjim pričarala udobje, ki se bo z odhodom spremenilo v nostalgijo.

Doživetje lahko dopolnite z aktivnostmi, ki jih nudijo brezplačno ob rezervaciji. S kolesom se lahko podate na odkrivanje goric in njihovih vinogradniških čarov in po  aktivnem dnevu telo umirite v finski savni s hladno kopeljo. Ob toplih dnevih odigrajte partijo tenisa na prostem, ob hladnejših večerih se utrudite v dvorani za skvoš. Če sta vam igri še neznani, nudijo tudi uvodni tečaj, poskrbijo pa tudi za vso opremo, vključno z gorskimi in električnimi kolesi. Najmlajši se lahko med tem podijo po nogometnem ali odbojkarskem igrišču, tekmujejo v metanju žoge na koš ali preizkusijo raznovrstna otroška igrala na prostem. Za večje skupine ponujajo tudi možnost cateringa, kjer vam bo jedi po vaši izbiri pripravil njihov vešč kuhar.

Ljubitelji vina se lahko odpravite do Hiše vin Doppler. Ta stoji na 380 metrih nadmorske višine in  hektarjih, kjer se vam bo ob prihodu na vrh dodobra odprlo srce. Na eni strani, obdani s šentiljskimi griči, in na drugi s pesniško dolino boste že ob prihodu začutili bogastvo zgodovine in tradicijo družinskih vezi. Bogastvo vina, njegove arome in okusa se razvija v eni najbolj sodobnih vinskih kleti v Evropi, ki se razprostira na 600 kvadratnih metrih.

Galerija – Naturasort: počitniške hiške v objemu narave

Naturasort: počitniške hiške v objemu naraveOdpri galerijo

ICEHOTEL-2017-art-images-designboom-1800 Icehotel št. 28: prenočite v ledenem kraljestvu stoos-switzerland-worlds-steepest-funicular-railway-open-designboom-818 To je najstrmejša tirna vzpenjača na svetu! pexels-photo-293029 Kam na enodnevni izlet pozimi? SapmiNatureCamp_auroraslider Sapmi Nature Camp: kampiranje med severnimi jeleni · · · · ·