6 laži, s katerimi se slepimo, ko se vrnemo k bivšim partnerjem
V zraku · odnosi

Določene zveze po ponovnem poskusu zaživijo. In nič ni narobe s tem, da tudi vidva ponovno poskusita, vendar morata biti pozorna na številne pasti, ki vama lahko škodujejo, če se vanje ujameta. In najbolj vaju bodo bolele laži, s katerimi se vsi pari slepijo, ko se vrnejo k bivšemu partnerju.

Če se želiš vrniti k bivšemu partnerju/partnerki, se prepričaj, da to počneš iz pravih razlogov. Razhodi so namreč lahko težka stvar, ki na človeku pustijo globoke rane – takrat je mamljivo, da partnerja idealiziraš in sanjariš, da bo mogoče v drugo šlo.

Včasih resnično uspe, a pred tem se prepičaj, da veš, da obstajajo številne laži, s katerimi se slepiš, ko se vrneš k bivšemu. Čisto vsi se!

6 laži, s katerimi se slepiš:

“Tokrat bo vse drugače.”

Ljudje se spreminjajo in s tem se spreminjajo tudi njihovi odnosi z drugimi ljudmi –, vendar pričakovati, da bo tokrat čisto vse popolnoma drugače med vama, je malo verjetno. Pripravita se, da bodo določeni problemi morda podobni. Nastali bodo tudi novi, ki so povezani predvsem s časom, ko sta oba bila samska!

“Noben me ne pozna boljše.”

To morda niti ni laž – če sta bila v zvezi dolgo časa, te bivši/bivša verjetno pozna dobro, vendar to ne pomeni, da ti nikoli več nihče ne bo prišel blizu. Osebe v življenu gredo in prihajajo nove!

“Vsi ostali so idioti.”

Ko nečesa ljudje nimajo, si ta objekt po navadi v glavi naslikajo nekoliko lepše, kot v resnici je – to velja tudi za bivše. Po razhodu se marsikatera oseba težko odpre za druge ljudi. Vsi ljudje se jim zdijo pogosto idioti in so prepričani, da nikoli več ne bodo srečali nikogar, ki bi jih zares zanimal. A to ni res!

“Sva prijatelja in bova videla, kako se bodo stvari odvile.”

Odnosi so zapleteni in čeprav si ljudje želijo na vse pretege, da bi jih lahko ločili na črno in belo, na ljubezen in prijateljstvo, na naklonjenost in sovraštvo, je to seveda nemogoče – ravno zato imej v mislih, a od kod izvira vajina želja po tem, da ostaneta prijatelja. Kam vaju to pelje?

“V vsakem odnosu je potrebno malo potrpeti.”

Odnosi niso takšni, kot nam jih predstavljajo filmi in pravljice – velikokrat zahtevajo odpovedovanje, kompromise in energetski vložek, vendar obstaja neka jasna meja, do kakšne točke je smiselno trpeti.

“Morda pretiravam.”

Ko ljudje začnejo nekoga pogrešati, se jim pogosto zgodi, da dvomijo v svojo odločitev. Je bilo res slabo? Sem bil/-a res tako nesrečen/-a? Ko te prešinejo takšni dvomi, naredi korak nazaj – morda tako ugotoviš, zakaj sta se razšla.

Videz je preteklost: 3 lastnosti, ki so skupne seksapilnim ženskam Ni vse v videzu: 3 lastnosti, ki so skupne seksapilnim ženskam Ko ženska igra: tako veš, da hlini, da je doživela orgazem Ko ženska igra: tako veš, da hlini, da je doživela orgazem ad041002b89ac9ef63ccc70c80a30906dc7350915fcf7975f6453cdfe8f93ad0__original Zaljubimo se le v tri osebe v življenju, in v vsako z določenim razlogom cover-sanska-zenska Nepogrešljive lastnosti, s katerimi vsaka ženska obnori moškega ·