Jennifer Lopez in Renée Zellweger, 47 let
V zraku · buzz buzz

Nekateri zvezdniki imajo preprosto tak obraz, da je težko določiti njihovo starost. Lep primer je Keanu Reeves, ki se ne stara in je že dvajset let videti enako. Nekateri so tako videti precej mlajši, kot so v resnici, spet drugi nekoliko starejši. Še posebno težko je to pri filmskih igralcih, ki se pogosto znajdejo v vlogah, kjer igrajo mlajše oz. starejše od sebe. V nadaljevanju vam predstavljamo zvezdnike, ki so isto stari, a jim sami ne bi pripisali iste letnice rojstva.

Ste vedeli, da sta Eminem in Dwayne Johnson iste starosti? Pa Eddie Murphy in Forest Whitaker?

Pogosto je težko uganiti starost nekaterih zvezdnikov, še težje, kot sprejeti njihovo resnično starost, pa je spoznanje, da so spodaj predstavljeni zvezdniški ‘pari’ predstavniki iste generacije.

PREBERITE ŠE: Zvezdniki, ki vozijo najdražje avtomobile

Kdo bi si mislil, da so ti zvezdniki vrstniki!

Zvezdniki, ki so enako stari, čeprav ni videti tako:

Michael J. Fox in George Clooney, 53 letOdpri galerijo
Naoljene noge Optična prevara: Ta fotografija naoljenih nog je razdvojila splet Tea - afganistanski hrt Tea – je ta afganistanski hrt najlepši pes na svetu? Ulico Toronta so preplavile knjige. Literature vs. Traffic: 10 tisoč knjig zavzelo ulico Khoudia Diop Khoudia Diop: senzacija Instagrama z vranje črno poltjo, ki spreminja lepotne ideale · ·