Kuhinjski triki
V zraku · buzz buzz

Vsaka gospodinja ima svoje trike, s katerimi si olajša kuho. Na kupu smo zbrali vse tiste nepogrešljive kuhinjske trike, ki vam bodo prihranili veliko časa in živcev. Čas je, da v svoj nabor kuhinjskih trikov dodate nove! Ko bi jih le poznali že prej!

Verjetno imate tudi vi na zalogi kakšne kuhinjske trike, zdaj pa jim lahko dodate še najmanj 10 novih. Za večino težav obstaja lahka rešitev in prav nič drugače ni v kuhinji. In kateri so nepogrešljivi kuhinjski triki, ki vam bodo močno olajšali kuho?

V nadaljevanju izveste uporabne nasvete, s katerimi lahko solata in zelišča dlje ohranite sveže, iz jogurta pripravite zdrav sladoled, v pol minute olupite česen, na najbolj preprost oz. najboljši način (brez lepljenja) olupite mandarine in pomaranče, naredite preprost izkoščičevalec, iztisnete kar največ soka iz limon in pomaranč, zmehčate maslo brez čakanja in segrevanja itd. Če to ni dovoljšen razlog za ogled videa, potem gotovo živite v hotelu mama. Olajšajte si svoje delo, zato ne odlašajte z ogledom in te kuhinjske trike preizkusite že ob naslednji kuhi ali obedu.

Nepogrešljivi kuhinjski triki, ki vam bodo močno olajšali kuho:

Nizek let nad Budimpešto Nor let potniškega letala sredi Budimpešte, ki je skoraj oplazil zgradbe Najbolj domiselne čajne vrečke Najbolj domiselne čajne vrečke Maček, ki pleše balet Ta maček obvlada balet bolje, kot ga boš ti kadarkoli! Balet na Adele Čudovit balet na Adelino skladbo Love in The Dark · · · ·