Neverjetno ekstravagantne uniforme kitajske letalske družbe
Utrip mesta · moda

Kitajska letalska družba Hainan Airlines je pred kratkim svoje člane posadke oblekla v elegantne uniforme visoke mode, pred katerimi se lahko skrijejo vse druge svetovne letalske družbe. Ne verjamete? Poglejte, saj ne boste vedeli, ali ste na letalu ali na modni reviji.

Pri kitajski letalski družbi Hainan Airlines so se odločili za sodelovanje z modnim oblikovalcem Laurenceom Xujem, ki je kolekcijo predstavil na pariškem tednu visoke mode. Kolekcijo so navdihnile tradicionalne kitajske obleke, imenovane Cheongsam, sama uniforma pa je mešanica sodobnih modnih trendov zahodnega sveta in tradicionalnih kitajskih umetniških elementov, kot so oblaki, valovi in kitajske mitološke ptice.

PREBERITE ŠE: RDEČA BARVA POMLAJUJE IN OPTIČNO ZOŽUJE

Xu Fei, vodja blagovne znamke Hainan Airlines, je ob tej priložnosti povedal: “Ne samo, da ustvarjamo novo uniformo, temveč tudi prikazujemo mednarodno podobo naše letalske družbe. Zlasti na mednarodnih letih želimo potnikom sporočiti, da je Kitajska sodobna in trendovska.”

Galerija – Neverjetno ekstravagantne uniforme kitajske letalske družbe

Neverjetno ekstravagantne uniforme kitajske letalske družbeOdpri galerijo
3 Mahabis: poletni copati za tiste, ki ne marate copat http-%2F%2Fhypebeast.com%2Fimage%2F2017%2F06%2Fadidas-rom-zissou-3 Adidas Zissou: superge po navdihu kultnega filma Življenje pod vodo Natikači Adidas Adilette Velvet Žametni natikači Adidas Adilette Velvet Ki Ecobe Ki ecobe – sandal, copat in čevelj v enem · · ·