image-w1280
V zraku · odnosi

Ne, ta spolni trend, ki je obsedel moške, nikakor ni za ljubosumne!

Moški svet je preplavil nov trend, ki pa res ni za ljubosumne. Vključuje namreč tri ljudi. Za kaj točno gre? Gre za t.i. kandavlizem, kjer moški gleda svojo partnerko, kako spolno občuje z drugim moškim. Trend je dobil ime po kralju Kandavlesu, ki je svojo golo žensko razkazoval za lastno naslado.

Kako poteka ta slavni kandavlizem? Kot smo že omenili, rabimo tri ljudi: eksibicionista, takšnega, ki se rad kaže, voaerja, ki vse to opazuje in tretjo osebo, ki se vsemu pridruži. Kot lahko sklepamo, se takšen igrice zaključijo s spolnim odnosom med eksibicionistom in tretjo osebo. Kandavlizem lahko poteka tudi tako, da moški drugemu moškemu kaže fotografije svoje gole partnerke ali pa kaže njo, včasih pa vse skupaj poteka brez dotikanja.

Zakaj nekatere ljudi tako zelo privlači kandavlizem?

Nekateri moški so preprosto obsedeni s spolnim zadovoljstvom svoje partnerke. Zato jih privlači voajerstvo. Svoji partnerki dopustijo prevaro in jo med samim spolnim aktom opazuje. Nekateri strokovnjaki trdijo, da gre za neko vrsto mazohizma. V tem primeru lahko moški doživi vrhunec samo tako, če je ponižan ali pa čuti bolečino.

Sicer pa naj bi bil ta trend oziroma fenomen razširjen predvsem med moškimi, zelo redko ga želijo ali iščejo ženske. Bi si upala poskusiti?


shutterstock_1240212781 8 vprašanj o seksu, ki bi jih moški radi zastavili ženskam, a si ne upajo! B004GIR0L4_CruelIntentions_UXSY1._V143196766_SX1080_ 6 laži, ki jih boš slišala, ko bo od tebe želel le eno stvar! shutterstock_307056110 To je razlog, zakaj nas nekateri ljudje zelo privlačijo, nekateri pa sploh ne shutterstock_185242103 5 načinov, kako prepoznamo zavist pri sebi in pri drugih: to čustvo uničuje dušo!