Ambient-Shot5_1512-x-1008_RGB_teaser-1316x878
V zraku · tehnologija · gadgeti

Leica ne potrebuje posebne predstavitve. Jo pa zagotovo zasluži njen novi TL2, ki združuje nekaj iz sveta pametnih telefonov in Leicinih kakovosti. Tisti, ki imate radi (kdo pa nima?) zaslon na dotik ter odlične fotografije, ki jih lahko takoj delite na spletu, je TL2 naprava za vas.

Leica TL2 je brezzrcalni fotoaparat in prihaja iz družine Leica T, ki je svojo pot začela pred tremi leti. Ima senzor s 24 megapiksli in veliko možnosti za menjanje objektivov serije T ter adapterjev za preostale Leicine objektive. Lastnost, ki morda najbolj pade v oči, pa je število kontrolnih oz. navigacijskih gumbov. Samo 2 gumba na hrbtni strani, sprožilec ter še dodaten gumb za različne funkcije. Na hrbtni strani fotoaparat krasi 3,7-palčni zaslon na dotik, ki se razprostira po skoraj celotni dolžini aparata.

Veliko fotoaparatov je opremljenih z zaslonom na dotik, a malo jih ima tako dovršenega in uporabniku prijaznega, saj si glavni meni namreč lahko uredite povsem po svoje. TL2 ima tudi svojo aplikacijo, prek katere povežete fotoaparat z mobilnikom in spravite fotografije v svet.

Precej osvobajajoče je fotografirati z aparatom, ki ima tako malo kontrolnih gumbov. Občutek je podoben vožnji v skoraj samovozečemu avtomobilu. Več časa namreč porabite za opazovanje kot pa za manevriranje. Cena: 1.710 evrov.

PREBERITE ŠE: LEICA M246 MARSHALL EDITION: FOTOAPARAT ZA ČRNO-BELE POSNETKE

Galerija – Leica TL2

Leica TL2Odpri galerijo
template-sivina Dell Latitude 7285: prvi prenosnik z brezžičnim polnjenjem Ščetka Amabrush Ščetka, s katero boste v desetih sekundah očistili zobe Zvočnik People People, prozoren zvočnik Zvočnik People People: prozoren zvočnik, ki bo vzbujal pozornost Maska SeaSeeker SeaSeeker: podvodna maska za “snap” · · · ·