2019FordMondeo-Hybrid_04 (1)
Utrip mesta · mobilno

Pri Fordu so predstavili izboljšanega Forda Mondea z elegantnimi novimi zunanjimi in notranjimi potezami, ki je prvič in kot edini v segmentu na voljo tudi v karavanski različici s hibridnim bencinsko-električnim pogonom.

Novi Ford Mondeo uvaja različne funkcije za delno avtonomno vožnjo, vsak vidik novega Mondea pa je zasnovan za preprostejše, bolj sproščene in še bolj navdušujoče vožnje. Mondeo Hybrid s prefinjenim samodejnim menjalnikom in možnostjo tihega speljevanja predstavlja privlačno alternativo dizelskim pogonskim sklopom, ki odpravi skrbi glede dosega in potrebo po zunanjih virih za polnjenje akumulatorske baterije. Poleg nižje vstopne cene pa zagotavlja tudi nižje stroške lastništva za voznike, ki lahko tudi do 60 odstotkov dela poti v urbanem okolju opravijo na električni pogon. Novi karavan zagotavlja do 1508 litrov prostora pri preklopljenih zadnjih sedežih. Pri Fordu Slovenija samozavestno napovedujejo, da bo kar 50 odstotkov vseh novih prodanih Mondeov hibridnih. Preizkusite ga s prijavo na testno vožnjo na ford.si/testna_voznja.

Mansory Bugatti Chiron Centuria Mansory Bugatti Chiron Centuria: presega meje zmogljivega! Brez naslova Toyota: Toyotina električna revolucija obljublja veliko tesla-racing-game-steering-wheel-brakes3-1200x630 Tesla Beach Buggy Racing 2: igra, ki jo igraš kar z volanom od Tesle Vandenbrink 612 Shooting Brake Vandenbrink 612 Shooting Brake: Ferrari je postal neklasičen karavan