Porsche Macan GTS
Utrip mesta · mobilno

Prihodnje poletje se bo Porschejevi pestri ponudbi avtomobilov pridružil še Porsche Macan GTS, ki ga lahko uvrstimo med modela Macan S in Macan Turbo.

Novi Porsche Macan GTS ima 2,9-litrski bi-turbinski V 6-valjnik, ki proizvede 380 (280 kW) konjskih moči in 519 Nm navora. V primerjavi s predhodnikom se je moč povečala za 15 konjskih moči. Macan GTS lahko od 0 do 100 km/h pospeši v 4,7 sekundah, če pa si omislimo še dodatni športni paket Sport Chrono, bomo lahko do stotice pospešili v 4,5 sekundah. Najvišja hitrost Macana GTS znaša 261 km/h. Vizualne spremembe novinca so predvsem v črnih dodatkih, ki jih lahko pazimo na prednjem in zadnjem delu avtomobila. Notranjost je dobila nekaj več oblazinjenja iz alkantare, športne sedeže za različico GTS in ozvočenje BOSE.

Pri Porscheju GTS so že serijsko na voljo 20-palčna platišča RS Spider Design, Porschejev športni izpuh, po želji pa si lahko omislite še keramične kompozitne zavore.

Galerija: Porsche Macan GTS

Porsche Macan GTSOdpri galerijo

download (17) D-Fly Dragonfly: prestiž med električnimi skiroji Bandit9 EVE LUX Bandit9 EVE LUX: futuristično motorno kolo Carapace Carapace: najbolj luksuzna jahta na svetu se lahko spremeni v podmornico shutterstock_743446780 3 bistveni razlogi, zakaj prav danes kupiti električni avtomobil · ·