samsung-wam7500-wam6500-2
V zraku · tehnologija

Leto 2015 je že začelo prinašati nove tehnološke dosežke, ki izboljšujejo naše vsakdanje doživetje zvoka in glasbe med delom ali med prostim časom, ko si zaželimo malce sprostitve. Podjetje Samsung bo namreč v začetku januarja, na odrih CES-a 2015 v Las Vegasu razkrilo in predstavilo svoj nov izdelek, zvočnike ‘WAM7500′ in ‘WAM6500′, ki omogočajo zvoku, da v prostoru doseže vseh 360 stopinj.

Najnovejši avdio izdelek podjetja Samsung na prvi pogled, zaradi svoje jajčaste oblike, spominja na estetiko iz filmov ”Osmi potnik” ali ”2001: Vesoljska odiseja”,  ampak ravno njihova oblika obljublja obetavni vsesmerni zvok. Oba modela zvočnikov Samsung WAM7500 in WAM6500 poleg svojega raznolikega dizajna ter odličnega zvoka, obljubljata tudi popolno ravnovesje med visokimi in nizkimi toni, ki bodo našo zvočno izkušnjo popeljali do popolnosti, ne glede na to kje se nahajamo.

PREBERITE ŠE: Samsung Gear VR – virtualna očala za nove dimenzije navidezne resničnosti

Zvočnik WAM7500 je že po videzu večji in je zaradi svojega praktičnega stojala namenjen domači uporabi, medtem ko je model WAM6500 malce manjši ter zato tudi namenjen prenosni uporabi. Oba zvočnika pa omogočata priključitev na televizijo, ”soundbar” in na vse mobilne naprave. Ker izdelek še ni bil predstavljen javnosti, se zaenkrat še ne ve kdaj bomo zvočnike lahko kupili, a vseeno se novega Samsungovega dosežka že zelo veselimo.

prenos Little Riot, Pillow Talk: zapestnica, ki povezuje pare wcii_iMac What Color Is It: spletna stran, ki čas spreminja v barvo kodak-smartphone-designboom01 CES 2015: Kodak začenja pohod med pametne telefone apps 6 aplikacij, ki vam bo pomagalo izpolniti novoletne zaobljube · · · ·