Watermark Despicable Me 2.jpg
Utrip mesta · kulinarika

Beau Coffron, bolj poznan kot “Lunchbox očka” je intuziastičen oče in San Franciska, ki ljubi kreativno oblikovanje malic za svojo hčerko Abby. Na ta način rešuje zagato pri pisani ponudbi zelenjave, ki jo otroci vsekakaor ne obožujejo. Simpatično!

Njegova kreativnost pa je obogatila jedilnik njegove hčerke, tudi s  pri otrocih precej nepriljubljeno zelenjavo.

Projekt predstavlja na svoji spletni strani lunchboxdad.com, kjer nastajajo razne kreativne umetnostne postavitve sestavin teh kosil. Da bi svojo hčero Abby prepričal v zelenjavne pojedine uporablja pri snovanju svojih malic like iz pravljic kot so Narnia, Spiderman ter druge popularne knjižne in otroške filmske junake.

Odpri galerijo

Beau je na ta način postal prava spletna senzacija, njegova spletna stran pa izjemno obiskana kreativnica idej za vse očete, ki se želijo zbližati s svojimi otroci in jim tako širiti obzorja in njihovo domišljijo. Beau predvsem poudarja, da je tovrstno skupno pripravljanje kosil tudi izjemna igra, preko katere se je močno zbližal s svojo Abby.

Vsekakor izjemna popestritev otroškega jedilnika. Se strinjate?!

sufle BOSCHEV RECEPT – Sufle z bučkami in feto 467072725 Doma narejeni sladoledi – okusna in zdravju prijazna alternativa maxresdefault Malce drugačni recepti za nesramno dober piknik Zdrav sladoled s čokolado Recept za doma narejeni zdrav čokoladen sladoled